>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Lech na mega wysokich obrotach, może być najciekawszy sezon od bardzo dawna, już widzę ostatnie kolejki na multilidze jakie emocje będą
No ja mam nadzieję, że za rok będą 4 dość silne drużny w europejskich pucharach i coś pokażemy.
Legia, Lech, Lechia i Jaga. Bez żadnych przypadkowych jednosezonowych wybryków ala Piast, czy Craxa.
Witam, to co jedziemy zaraz z csem, poczekamy na mapy tylko.
Może przy dobrych wiatrach to będzie Nuke wybrany i można będzie śmiało na VP jechać.

kubam 24,8K

kubam

Użytkownik
Jest value żeby rzucić jakieś słabe skiny na mouse?

Edit
Na csgofast jest 4.01 na myszy
Jak dla mnie nie ma żadnego value, VP banuje cache i mają łatwe 2:0. Jednakże na 2:0 jest tylko @2.10. Ja czekam do live jak Virtusi będą coś przegrywać to wtedy wrzucę.

devvon 88

devvon

Użytkownik
Jak dla mnie nie ma żadnego value, VP banuje cache i mają łatwe 2:0. Jednakże na 2:0 jest tylko @2.10. Ja czekam do live jak Virtusi będą coś przegrywać to wtedy wrzucę.
Dzięki, to omijam bo po 1.20 mi się nie widzi za bardzo ;)

maestro12 773

maestro12

Użytkownik
Pytanie do znawców Esport-u O co chodzi w tym DOTA? Wygrywa ten kto w danej rundzie więcej przeciwników zabije czy kto ma więcej zamków i większa wartość?

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
CLG wygra 1 mapę @1.83 Bet365
Dignitas wygra 1 mapę @1.83 Bet365
✅
⛔
Drugiej mapy CLG na razie nie gram, draft w miarę równy. Większe szanse daję Immortals, ale tam gra Pobelter który mega lami i może to solo przegrać ????

kubam 24,8K

kubam

Użytkownik
Mysze mają niezłego Mirage, ale zobaczymy co tam wybrali oprócz Traina.
Niby to ich najlepsza mapa ale VP swego czasu Miraża też nieźle ogarniało, do tego myszy nigdy nie wygrały z nimi żadnego meczu na lanie. Jak dla mnie każda mapa prócz cache i d2 ląduje na korzyść VP. Wystarczy jeden gorszy występ Niko i całe Mouz jedzie do domu.

artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
Mieliście kiedyś coś takiego? ????
Postawiłem trebla z CSa i jak zwykle przed startem można zamknąć jakby się coś odwidziało, w tym przypadku z 5% stratą (nie wiem czy zawsze jest tyle samo). North +1.5 mapy weszło a stawka zamknięcia spadła do -17% ???? ???? ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom