>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
5567 719

5567

Użytkownik
Pierwszy raz ta piosenkę Kasi Moś słyszałem przed chwila i więcej niż 16-18 miejsce raczej nie zdobędzie, a pewnie i gorzej będzie.

cuadrado12 6K

cuadrado12

Użytkownik
train, mirage, cbble - 1 mapa nie widzę innej opcji jak wygrana VP. Na mirage myślę, że jak VP zagrałoby tak jak kiedyś grali na tej mapie to i 2-0 mecz się może skończyć, ale jeżeli dojdzie już do trzeciej mapy to wszystko będzie zależało od Virtusów. Jak zagrają tak jak z Misfits i Gambit to niestety, ale przegrają.

artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
Jesli caloroczniak, to na 100% masz zwrot i stala regulke o pomylce.
Też tak czułem od początku ???? teraz piszę z jakimś gościem z chatu, to mi napisał, że nie dostali jeszcze oficjalnego wyniku ????

A na pytanie czym różni się rozliczanie betów pre a betów na żywo bo podobno te na żywo już rozliczone - &quot;niestety nie mam takich informacji&quot; ????

kubam 24,8K

kubam

Użytkownik
też tak myślę i pobieram :grin:
Train to mapa snajperów, a Oskar &gt; każdy z Vp więc mapa może pójść zarówno do VP jak i Mouz, to samo Miraż, Myszy dobrze tam grają, ale VP też nie jest tam słabe. Wszystko rozstrzygnie się na Cobblu

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
A propos tego meczu, ponoć w 4 minucie 4 kwarty pojawiła się opcja &quot;Czy drużyna gości rzuci kosza&quot; z kursem 501 :?
Ciekawe w jakim buku mieliby to wystawić. W becie w drugiej połowie meczu było tylko handi i Parzyste/Nieparzyste

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Też tak czułem od początku ???? teraz piszę z jakimś gościem z chatu, to mi napisał, że nie dostali jeszcze oficjalnego wyniku ????

A na pytanie czym różni się rozliczanie betów pre a betów na żywo bo podobno te na żywo już rozliczone - &quot;niestety nie mam takich informacji&quot; ????
Przecież to prawie pewne że Cię ojebią z kasy

randomizerr 423

randomizerr

Użytkownik
Generalnie z mojego doswiadczenia jesli chodzi o e-sporty to caloroczniak kuleje i skuchy, jakie czasem da sie wylapac daje pre, na live rzadko da sie wylapac &quot;perelki&quot;, bo teoretycznie ciagle ktos tego pilnuje i maja streamy szybciej o 1-2 rundy. I tu tez bym doszukiwal sie rozwiazania faktu dlaczego zaklady live sa rozliczane zazwyczaj szybciej, a pre nie. Szukaja podporki, by zrobic zwroty :p.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom