cheetos00710
Użytkownik
Jeszcze nie :-|Rozliczyli Wam North w ogóle? ???? Bo u mnie ani singiel +2.5 ani +1.5 mapy cały czas wisi nierozliczone :;/:
Jeszcze nie :-|Rozliczyli Wam North w ogóle? ???? Bo u mnie ani singiel +2.5 ani +1.5 mapy cały czas wisi nierozliczone :;/:
Jesli caloroczniak, to na 100% masz zwrot i stala regulke o pomylce.Rozliczyli Wam North w ogóle? ???? Bo u mnie ani singiel +2.5 ani +1.5 mapy cały czas wisi nierozliczone :;/:
North 2:0I kto ten mecz Gambitów wygrał ?
też tak myślę i pobieram :grin:Mapy pod 2:0 VP i @ 2.10 biorę na to :]
Też tak czułem od początku ???? teraz piszę z jakimś gościem z chatu, to mi napisał, że nie dostali jeszcze oficjalnego wyniku ????Jesli caloroczniak, to na 100% masz zwrot i stala regulke o pomylce.
Train to mapa snajperów, a Oskar > każdy z Vp więc mapa może pójść zarówno do VP jak i Mouz, to samo Miraż, Myszy dobrze tam grają, ale VP też nie jest tam słabe. Wszystko rozstrzygnie się na Cobbluteż tak myślę i pobieram :grin:
Ciekawe w jakim buku mieliby to wystawić. W becie w drugiej połowie meczu było tylko handi i Parzyste/NieparzysteA propos tego meczu, ponoć w 4 minucie 4 kwarty pojawiła się opcja "Czy drużyna gości rzuci kosza" z kursem 501 :?
Ja tam biorę ten kursik @6Barcelona w 3 kwarcie z Valencią 8:25, poszli w ślady kopaczy?
Przecież to prawie pewne że Cię ojebią z kasyTeż tak czułem od początku ???? teraz piszę z jakimś gościem z chatu, to mi napisał, że nie dostali jeszcze oficjalnego wyniku ????
A na pytanie czym różni się rozliczanie betów pre a betów na żywo bo podobno te na żywo już rozliczone - "niestety nie mam takich informacji" ????
Karo przeceniłem, na szczęście debel nie zawiódł.Z tenisa dzisiaj:
Wozniacki @2.37 3/10
Baker/Mektic @1,83 6/10
To szybko się stamtąd zwinęPrzecież to prawie pewne że Cię ojebią z kasy
Generalnie z mojego doswiadczenia jesli chodzi o e-sporty to caloroczniak kuleje i skuchy, jakie czasem da sie wylapac daje pre, na live rzadko da sie wylapac "perelki", bo teoretycznie ciagle ktos tego pilnuje i maja streamy szybciej o 1-2 rundy. I tu tez bym doszukiwal sie rozwiazania faktu dlaczego zaklady live sa rozliczane zazwyczaj szybciej, a pre nie. Szukaja podporki, by zrobic zwroty .Też tak czułem od początku ???? teraz piszę z jakimś gościem z chatu, to mi napisał, że nie dostali jeszcze oficjalnego wyniku ????
A na pytanie czym różni się rozliczanie betów pre a betów na żywo bo podobno te na żywo już rozliczone - "niestety nie mam takich informacji" ????