>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
Ten całoroczny faktycznie chyba chce mnie oskubać ???? te North pewnie u wszystkich już porozliczane a u mnie dalej wisi :;/:

randomizerr 423

randomizerr

Użytkownik
Ten całoroczny faktycznie chyba chce mnie oskubać ???? te North pewnie u wszystkich już porozliczane a u mnie dalej wisi :;/:
Za duzo osob to pewnie pogralo, buk za duzo stracil i jest argument do zrobienia zwrotow. 1 %, ze kase zobaczysz, 99 %, ze &quot;selekcja zostala wystawiona nieprawidlowo&quot;.

kubam 24,8K

kubam

Użytkownik
Po co ten płacz, ja czasami czekałem po 12h na rozliczenie meczów z csa pogranych PRE i wszystkie elegancko rozliczone. Nie masz co po się martwić, rano będzie hajs.

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Próbowałbym CLG po 2.62 Bet365
Gra jest wyrównana, więc jest szansa, że to jeszcze obrócą na swoją korzyść. Smokami mocno dostają, ale tak jest okej.
Ajjj było close :/ raz za długo zostali i oddali barona za to i się zaczęło sypać

artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
Za duzo osob to pewnie pogralo, buk za duzo stracil i jest argument do zrobinia zwrotow. 1 %, ze kase zobaczysz, 99 %, ze &quot;selekcja zostala wystawiona nieprawidlowo&quot;.
Jeszcze mi gość na chacie napisał coś w stylu &quot;polecam zostawić zakład aktywny&quot; ???? czyli jak nie wejdzie to nie będą musieli się tłumaczyć, a jak wejdzie, to sorka, ale nasz błąd.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom