kubam
Użytkownik
Czo? Zobacz jaki bank ma mouz, jedna runda niczego nie znaczy. Traina możemy wygrać jedynie w terro.Virtusi już się obudzili także chill
Czo? Zobacz jaki bank ma mouz, jedna runda niczego nie znaczy. Traina możemy wygrać jedynie w terro.Virtusi już się obudzili także chill
Nishikori WIN 2,00 stys
AD Aserri - CS Uruguay o0.5 HT @ 2.1 Bet365
Dinamo Sassari @2,30 (kosz, Puchar Włoch)
Nikishori 1.9
10,5 na
Ja tam biorę ten kursik @6
New England- Colorado over 4.5 @2.10
Za duzo osob to pewnie pogralo, buk za duzo stracil i jest argument do zrobienia zwrotow. 1 %, ze kase zobaczysz, 99 %, ze "selekcja zostala wystawiona nieprawidlowo".Ten całoroczny faktycznie chyba chce mnie oskubać ???? te North pewnie u wszystkich już porozliczane a u mnie dalej wisi :;/:
Po co ten płacz, ja czasami czekałem po 12h na rozliczenie meczów z csa pogranych PRE i wszystkie elegancko rozliczone. Nie masz co po się martwić, rano będzie hajs.Ten całoroczny faktycznie chyba chce mnie oskubać ???? te North pewnie u wszystkich już porozliczane a u mnie dalej wisi :;/:
Ajjj było close :/ raz za długo zostali i oddali barona za to i się zaczęło sypaćPróbowałbym CLG po 2.62 Bet365
Gra jest wyrównana, więc jest szansa, że to jeszcze obrócą na swoją korzyść. Smokami mocno dostają, ale tak jest okej.
Jeszcze mi gość na chacie napisał coś w stylu "polecam zostawić zakład aktywny" ???? czyli jak nie wejdzie to nie będą musieli się tłumaczyć, a jak wejdzie, to sorka, ale nasz błąd.Za duzo osob to pewnie pogralo, buk za duzo stracil i jest argument do zrobinia zwrotow. 1 %, ze kase zobaczysz, 99 %, ze "selekcja zostala wystawiona nieprawidlowo".