>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
randomizerr 423

randomizerr

Użytkownik
Pany oglądałem NHL i nie wiem jak tam VP, ugrają 2 mapę?
Myszki mialy 7:3, potem Virtusi ich zmiazdzyli i mamy 8:16.
Dodatkowo jak na moje podczas pauzy taktycznej albo mieli wyjebke totalna na mape, albo juz calkowicie na gre. Nie widzialem jakiegos wiekszego zaangazowania od czasu jak zaczeli dostawac. Na moje Virtusi biora 2 mape i taka tez mam nadzieje, bo zagralem 2:0 na Polakow.

master. 1K

master.

Użytkownik
U Kukushkina będzie można łatwo łapać surebety. Teraz 2.6 na Gruzina. Niedługo może być tak samo na Kukushkina

verno 754,7K

verno

Znawca - Hokej
Niko co strzela o_O
@Tak się zastanawiam czy czasem nie będzie 1:1 i czy nie grać myszek bo kurs kusi :p

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
CLG 3 mapa @1.83 Bet365
Dziwny comp po stronie Immortals, mają team pod late + lee sin, który kompletnie ssie pod koniec gry. Po drugiej stronie op picki, więc może być ciekawie. Wg mnie większe szanse dla CLG na wejście.
Chłopaki po walce przy smoku się pogubili i już raczej do tego nie wrócą ⛔
Edit: A może jednak ????

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Nie bądź Pan taki zarozumiały ????
Może jakiś argument dlaczego nie ma value?
No nie wiem jak dla Was w takim meczu o nic, gdzie jest 24 zawodników do dyspozycji 5@ jest value to grajcie. Dla mnie kursy dobrze wystawione, Russ w tym roku moim zdaniem nie poszaleje z kilku powodów: jest rezerwowym co automatycznie zmniejszy ilość min na parkiecie a na to też wpłynie ilość rzutów + Kerr na ławce i 4 all starów z GSW w meczu. Wolę kogoś innego dać z ławki z potężnym kursem. Jak ktoś trafi 9/11 za 3 to dunki Russa nie pomogą. Zakładamy rzecz jasna że West wygra, bo inaczej nie ma o czym dyskutować.

randomizerr 423

randomizerr

Użytkownik
Niko Bog :p.
Mam nadzieje, ze bedzie teraz dokladnie jak na 1 mapie tj kompletna dominacja Virtusow.
@Edit
Ale Niko teraz nie trafial pistolem ???? .

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom