>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
Boże jaka szkoda, że Snax tego nie ugrał bo na 100% byłoby jego graffiti jak Simple&#39;a na Cache albo Colda właśnie na Mirage ???? ???? ????

randomizerr 423

randomizerr

Użytkownik
Po prostu gdy było 0-0
Byla 72+ minuta, dostali czerwona kartke. Kurs na gospodarzy mega wzrosl+czerwona kartka. Nie ma opcji, ze zamknales to z plusem.
Wiec nie rob z siebie debila. Albo nawet nie grasz tego, co podajesz, albo myslisz, ze masz do czynienia z idiotami. Forum fantasy nie tutaj.

randomizerr 423

randomizerr

Użytkownik
To pisze, że gdy jeszcze było 0-0, ale po czerwonej było 3,25 na Santos. Mógłby ktoś zalatwić bana dla tego pana, bo już któryś raz miesza przy tych typach swoich
Dokladnie. Dajcie mu odpoczac od tego dzialu, bo jak nie oszukuje z zamykaniem, to edytuje swoje posty i zmienia typy. Minusow tez czesto nie rozlicza. Ten dzial ma byc swoista pomoca, prawda? A nie trollowiskiem.

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
C9 wygra 1 mapę @1.66
Varus + Shen to już mnie przekonuje, żeby grać w ich stronę
Edit: Neo pożyczył WH od Snaxa ????

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Cytat:
&lt;table width=&quot;100%&quot; cellspacing=&quot;0&quot; cellpadding=&quot;6&quot; border=&quot;0&quot;&gt; &lt;tbody&gt;&lt;tr&gt; &lt;td class=&quot;alt2&quot; style=&quot;border:1px inset&quot;&gt; Napisał KubaRKS -&gt;

Mapy pod 2:0 VP i @ 2.10 biorę na to :]

&lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;
też tak myślę i pobieram :grin:
✅ no to mamy plusiki i manyyy:grin:

prezes96 27,7K

prezes96

Użytkownik
A jeszcze słówko co do mistrza o nicku Kuckisan -&gt; ostatnio była akcja że modelowi kilka razy nie wszedł typ na live i go zedytował wpisując &quot;...&quot; i był z siebie zadowolony. Zgłaszałem do adminów, ale cisza...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom