>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
A jeszcze słówko co do mistrza o nicku Kuckisan -&gt; ostatnio była akcja że modelowi kilka razy nie wszedł typ na live i go zedytował wpisując &quot;...&quot; i był z siebie zadowolony. Zgłaszałem do adminów, ale cisza...
Wiecie co z nim zrobić! :cool:

randomizerr 423

randomizerr

Użytkownik
A jeszcze słówko co do mistrza o nicku Kuckisan -&gt; ostatnio była akcja że modelowi kilka razy nie wszedł typ na live i go zedytował wpisując &quot;...&quot; i był z siebie zadowolony. Zgłaszałem do adminów, ale cisza...
Dokladnie to samo mialo miejsce dzisiaj ????.
@Edit
Najlepsze bylo, jak ktos go o to zapytal i skarcil, a ten odpisal, ze &quot;jednak nie przyjelo zakladu&quot; ???? ???? ????

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Dokladnie to samo mialo miejsce dzisiaj ????.

@Edit
Najlepsze bylo, jak ktos go o to zapytal i skarcil, a ten odpisal, ze &quot;jednak nie przyjelo zakladu&quot; ???? ???? ????
Napisz mi na PW dokładnie o co i kogo chodzi.

L 45K

lubuszanin

Użytkownik
Tak sobie przegladam od czasu do czasu forum i ciekawe rzeczy sie dzieja.:)
Jedni wala w h.... z nierozliczaniem betow.Drudzy podniecaja sie masowkami i pisza ze byl slupek,albo nie bylo spalonego,ten to drewno itp.Panowie albo badzmy soba i oszczedzmy zbednuch komentarzy,albo niech to forum nie bedzie dla frustratow.

Otrzymane punkty reputacji: +6
rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
A Ty coś grasz dzisiaj z konkursów?
Bardzo żałuję że nie ma Korvera w trójkach. Myślę, że Thompson dziś nie wygra, sądzę że Irving ale wiadomo że to loteria. We wsadach myślę że ten Robinson, na czujkę. A skills challenge, ciężko wytypować ale myślę że Wall albo Booker.

randomizerr 423

randomizerr

Użytkownik
ja wczoraj pytalem jak wpisal thiema i odpisal chyba ze sie spoznil ????
Jak dotad widzialem juz :
&quot;Jednak nie polecam&quot;
&quot;Jednak nie przyjelo zakladu&quot;
&quot;Jednak nie zagralem&quot;
Rambo131, wyslalem dosc obszerne wyjasnienia na priv w sprawie tego uzytkownika.

artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
Jak dotad widzialem juz :
&quot;Jednak nie polecam&quot;
&quot;Jednak nie przyjelo zakladu&quot;
&quot;Jednak nie zagralem&quot;

Rambo131, wyslalem dosc obszerne wyjasnienia na priv w sprawie tego uzytkownika.
Zapomniałeś o najważniejszym!

&quot;...&quot;

????

sylwester1 854

sylwester1

Użytkownik
Bardzo żałuję że nie ma Korvera w trójkach. Myślę, że Thompson dziś nie wygra, sądzę że Irving ale wiadomo że to loteria. We wsadach myślę że ten Robinson, na czujkę. A skills challenge, ciężko wytypować ale myślę że Wall albo Booker.
Korverowi nie w głowie jakieś pseudo występy w all star. Opuścił jeszcze za gry w Hawks wiele spotkań z powodu narodzin dziecka, a jego forma była pod psem. Nie traktowali go tam poważnie już. Odpalił kilka meczów w Cavs i to tyle. On się aktualnie regeneruje na dalszą część sezonu bo gra o nowy kontrakt. To bialy weteran bazujący na grze bez piłki, a tu praca nóg, szybkość najważniejsza. Musi pracować nad sobą więcej, jak niegdyś.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom