>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
Całoroczny dzisiaj coś świruje z tym zamknięciem zakładu. Rozliczyli w końcu te +2.5 na plus i +1.5 mapy dla plus, a w trakcie meczu przy 15:12 pokazywało kwotę zamknięcia +60%.

I wszystko byłoby spoko, gdyby nie to, że teraz znowu stawka zamknięcia zakładu jest tylko +20% o_O o_O o_O

EDIT

Astralis - NiP na Inferno 1 mapa :-o

Otrzymane punkty reputacji: +2
uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
NiP wygra pierwszą mapę @2,75 bet365.
Według grafiki na HLTV gramy pierwsze inferno i przypuszczam, że jest to pick szwedów. Myślę, że przygotowali się dobrze do tej mapy, bo swój pick muszą wygrać, żeby marzyć o przejściu najlepszego obecnie zespołu na świecie. Ryzykujemy, tak jak w przypadku North z wieczora.

artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
NiP wygra pierwszą mapę @2,75 bet365.
Według grafiki na HLTV gramy pierwsze inferno i przypuszczam, że jest to pick szwedów. Myślę, że przygotowali się dobrze do tej mapy, bo swój pick muszą wygrać, żeby marzyć o przejściu najlepszego obecnie zespołu na świecie. Ryzykujemy, tak jak w przypadku North z wieczora.
Pewnie się mylę, ale mam dziwne wrażenie jakby to Astralis wybrali to Inferno, a nie NiP. Wiem, że to nielogiczne, ale mam takie przeczucie ???? ???? ????
Nieeee, cofam to.. Sprawdzałem na HLTV, 2 razy na tym DH sami banowali Inferno mimo, że nie grali przeciwko NiP. Poza tym idąc tym tokiem co wcześniej to NiP jako pierwszy pickował mapę ;)

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Pewnie się mylę, ale mam dziwne wrażenie jakby to Astralis wybrali to Inferno, a nie NiP. Wiem, że to nielogiczne, ale mam takie przeczucie ???? ???? ????
W ogóle to powinna być możliwość sprawdzenia takich rzeczy przed meczem. Gdzie to sprawdzić, kto jest drużyną A a kto B, kto pierwszy będzie wybierał itp. Było by ciut łatwiej obstawiać. Według mnie to by było strasznie dziwne, gdyby Astralis wybrali inferno, no ale właśnie dlatego gra jest warta świeczki, bo wchodzi ten dodatkowy element ryzyka. Ja tam gram małą stawką, bilans dzisiejszego dnia na dużym jak na moje stawki plusie i to bardziej dla zwiększenia przyjemności z oglądania idzie.

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
C9 wygra 1 mapę @1.66

Varus + Shen to już mnie przekonuje, żeby grać w ich stronę

Edit: Neo pożyczył WH od Snaxa ????
Jeden z lepszych meczów Bjergsena w tym splicie ???? Szkoda, że teraz ale fajnie się oglądało ???? ⛔

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Na pewno NiP. Przed zmianami na inferno to lubili na tym grać. Chyba tylko tutaj mogą zaskoczyć Astalis, którzy są w gazie. Mimo, że przegrali 4 pistolety w 2 meczach w DH Las Vegas to bardzo łatwo rozprawiali się z rywalami. Są w mega formie, NiP mnie nie pokonali z C9. Duńczycy na pewno wygrają, tylko czy 2-0, czy 2-1.

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
A dla mnie Skills wygra Thomas, kurdupel idealny pod tą konkurencję. Thompson trójki wygra, najlepsze staty w tym sezonie z graczy którzy biorą w tym udział, do tego siła spokoju. Dunki to nie wiem, ale 17 ma DeAndre Jordana? Może i faworytem nie jest ale przesada, tu nie mam pojęcia kto wygra.

verno 754,7K

verno

Znawca - Hokej
:hokej:NHL
Chicago Blackhawks v Edmonton Oilers
Chicago Blackhawks pierwsi strzelą 2 gole
1.85 Bet365

:hokej: NHL
New Jersey Devils v NY Islanders
NY Islanders pierwsi strzelą 2gole
2.05 Bet365

wcaleniee 195

wcaleniee

Użytkownik
A dla mnie Skills wygra Thomas, kurdupel idealny pod tą konkurencję. Thompson trójki wygra, najlepsze staty w tym sezonie z graczy którzy biorą w tym udział, do tego siła spokoju. Dunki to nie wiem, ale 17 ma DeAndre Jordana? Może i faworytem nie jest ale przesada, tu nie mam pojęcia kto wygra.
W tamtym roku Towns pokonał Thomasa a jak on wygląda to wszyscy wiemy:razz:

Konkurs za 3 loteria.

Wsady i Jordan to kpina;) nie ma prawa wygrać chyba że wszyscy inni zrezygnują:grin:

artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
Inferno, Mirage, Cache
Powinni być easy, ale lepiej poczekać ze wszystkimi rozliczeniami. Mnie już kiedyś Astralis porobiło z 12:3 i w sumie trochę się cykam tego meczu :cool: :cool:
???? ???? ????

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
C9 wygra 2 mapę @1.80
Nie wierzę, że C9 przegra to do zera. Do tej pory tracili już mapy, ale zawsze odwracali, tym razem może być podobnie. Jensen wziął hyper late carry Ryze, więc może chcieć się odkuć za poprzednią słabą grę. Z drugiej strony mają Lee Sina, za którym nie przepadam na profesjonalnej scenie, ale kurs zachęca. Oby dobrze poszło early game dla C9!
Edit: Można zamykać na ⛔ Parodia a nie gra

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom