>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
arces1992 580

arces1992

Użytkownik
C9 wygra 2 mapę @1.80

Nie wierzę, że C9 przegra to do zera. Do tej pory tracili już mapy, ale zawsze odwracali, tym razem może być podobnie. Jensen wziął hyper late carry Ryze, więc może chcieć się odkuć za poprzednią słabą grę. Z drugiej strony mają Lee Sina, za którym nie przepadam na profesjonalnej scenie, ale kurs zachęca. Oby dobrze poszło early game dla C9!

Edit: Można zamykać na ⛔ Parodia a nie gra
Bjergsen powinien zabić swoich team mateów ???? Zagrał znów bardzo dobrze, a przegrali to ???? Jednak ✅✅

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
NiP wygra pierwszą mapę @2,75 bet365.
Według grafiki na HLTV gramy pierwsze inferno i przypuszczam, że jest to pick szwedów. Myślę, że przygotowali się dobrze do tej mapy, bo swój pick muszą wygrać, żeby marzyć o przejściu najlepszego obecnie zespołu na świecie. Ryzykujemy, tak jak w przypadku North z wieczora.
To na minus, NIP nie istnieli na tej mapie. ⛔
Jeszcze mam w tym meczu pograne w ako z Nishikorim że NiP wygrają przynajmniej jedną mapę, fajnie będzie się Mirage oglądało ;p
@artorrotorro - aa. myślałem, że na mapę grałeś.

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Ale ładują ludzie Klay&#39;a dziś. 1,80 bet ma tylko. Rano jeszcze 3@ chyba było, 2,75 widziałem na pewno.

5567 719

5567

Użytkownik
Jak myślicie, ile jeszcze padnie goli w meczu Senatorów z Listkami? :razz:

Co do Klaya... to jest to seryjny, zimny zabojca, niczym Wampir z Bytowa, który notabene niebawem ma wyjść z kicia...

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Nic nie grałem więc jestem obiektywny.

Nie mieliście wrażenia, że Wall&#39;owi się nie chciało? Taką przewagę miał a potem podchodził do trójki jak z przymusu. Tak wolno biegł z piłką poza tym, szkoda gadac :]

Otrzymane punkty reputacji: +2
5567 719

5567

Użytkownik
Nic nie grałem więc jestem obiektywny.

Nie mieliście wrażenia, że Wall&#39;owi się nie chciało? Taką przewagę miał a potem podchodził do trójki jak z przymusu. Tak wolno biegł z piłką poza tym, szkoda gadac :]
Rambo co się dzieje z marcinJuve? (czy jakos tak)

5567 719

5567

Użytkownik
nie udziela się już na forum.
Aleś mi powiedział... Tyle to zauważyłem, dlatego spytalem. Chyba odszedl wraz z innymi, gdy likwidowano DNTB, tylko bylem ciekaw why. Tu w sumie tez z biegiem czasu jak sie okazalo można powymieniać myśli.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom