artorrotorro
Użytkownik
Gdzie Ty masz takie kursy? ????Za skiny sk @1.40 czy navi @2.80?
Gdzie Ty masz takie kursy? ????Za skiny sk @1.40 czy navi @2.80?
Ja mam Kembe Walkera jeszcze lekko ;p Jest nadzieja heheNo i Thompson poleciał ???? "masówka" działa ????
Jakby miało znaczenie kto gra dłużej ze sobą to NiP by zmiótł AstralisNaVi dłużej grają ze sobą i mają s1mple'a. Jakoś tak czuję, że jednak wygrają to 2:1. Poza tym kurs wyższy ????
Na csgofast ???? okazjonalnie ulepszam sobie tam skinyGdzie Ty masz takie kursy? ????
Ja na drake'u z darmowych 5 dolców wyciągnąłem już 2 czerwone skiny + 1 różowy i jeszcze 25$ się ostało ???? ???? ????Na csgofast ???? okazjonalnie ulepszam sobie tam skiny
Edit
Na navi juz 3.30 ????
Porzignis wygrał skill challange to i Kemba miał szanse. W sumie na styku. Kemba okolice 17, Irving i Gordon po 20, a w dogrywce odpowiednio 18 i 21. Szkoda że Klayowi nie wszedł 1 rzuto bo by się rozgrzał i pyknął jakiś ładniejszy wynik. 21 pkt to nie jest bardzo dużo jakośKemba to byl u buków na samym końcu chybaa
Skąd żeś 5 dolków darmowych wytrzasnal? ???? Raz dostałem wiadomosc od nich na steamie ze koncza im sie skiny i chca mojego elite builda w ST za 10$ kupic (w postaci doladowania na drake'u) takze tez 7 do przodu ????Ja na drake'u z darmowych 5 dolców wyciągnąłem już 2 czerwone skiny + 1 różowy i jeszcze 25$ się ostało ???? ???? ????
wiesz że chodzi o drakelounga a nie drakemoona mam nadzieje?Skąd żeś 5 dolków darmowych wytrzasnal? ???? Raz dostałem wiadomosc od nich na steamie ze koncza im sie skiny i chca mojego elite builda w ST za 10$ kupic (w postaci doladowania na drake'u) takze tez 7 do przodu ????
Teraz juz tak ????wiesz że chodzi o drakelounga a nie drakemoona mam nadzieje?
Dużo lepszy dzień niż wczoraj, co?2.Mecz: [B]Virtus Pro - Mousesports [/b]
Typ: Virtus Pro @1.36
Virtus Pro 2-0 @2.20
Virtus 1 mapa -3.5 @1.90 lus
Virtus 2 mapa -3.5 @1.90
4. Mecz: Astralis- Ninjas in Pyjamas
Typ: Astralis @1.30
Astralis 2-0 @2.20
Astralis 1 mapa -3.5 @1.83
Astralis 2 mapa -3.5 @1.83[/green]
To wszystko zależy od tego czy SK wygra ???? ale tak serio, nie mam pojęcia czemu tak, nie mam tam konta, musiałby się ktoś wypowiedzieć kto tam grywaWyjaśni mi ktoś o co tu chodzi? Dostałem mail od pinnacla że zakład na SK z mojego AKO jest wycofany (powód: mecz się nie odbył ???? ) a w historii zakładów info że "w toku". To ten zakład jest wycofany czy nie?
http://imgur.com/a/ZIirD
hahaha nie zdziwię się jeżeli tak właśnie będzie ????To wszystko zależy od tego czy SK wygra ????