>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
Na csgofast ???? okazjonalnie ulepszam sobie tam skiny

Edit
Na navi juz 3.30 ????
Ja na drake&#39;u z darmowych 5 dolców wyciągnąłem już 2 czerwone skiny + 1 różowy i jeszcze 25$ się ostało ???? ???? ????

Otrzymane punkty reputacji: +1
mireck 33

mireck

Użytkownik
Kemba to byl u buków na samym końcu chybaa
Porzignis wygrał skill challange to i Kemba miał szanse. W sumie na styku. Kemba okolice 17, Irving i Gordon po 20, a w dogrywce odpowiednio 18 i 21. Szkoda że Klayowi nie wszedł 1 rzuto bo by się rozgrzał i pyknął jakiś ładniejszy wynik. 21 pkt to nie jest bardzo dużo jakoś :p

devvon 88

devvon

Użytkownik
Ja na drake&#39;u z darmowych 5 dolców wyciągnąłem już 2 czerwone skiny + 1 różowy i jeszcze 25$ się ostało ???? ???? ????
Skąd żeś 5 dolków darmowych wytrzasnal? ???? Raz dostałem wiadomosc od nich na steamie ze koncza im sie skiny i chca mojego elite builda w ST za 10$ kupic (w postaci doladowania na drake&#39;u) takze tez 7 do przodu ????

artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
SK 2 mapa @1.53 bet365
Oczywiście train. Nie wiadomo jak się sytuacja na Mirage potoczy, nie mniej jednak Traina musi SK wygrać, szczególnie z tak mocarnym CT.

marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
Skąd żeś 5 dolków darmowych wytrzasnal? ???? Raz dostałem wiadomosc od nich na steamie ze koncza im sie skiny i chca mojego elite builda w ST za 10$ kupic (w postaci doladowania na drake&#39;u) takze tez 7 do przodu ????
wiesz że chodzi o drakelounga a nie drakemoona mam nadzieje? :p

q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
hahah co ten Dj Khaled robi w kosza ???? ? Wczoraj go widziałem jak gdzieś też walczył z innymi w kręgle ????

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
2.Mecz: [B]Virtus Pro - Mousesports [/b]
Typ: Virtus Pro @1.36 ✅
Virtus Pro 2-0 @2.20 ✅
Virtus 1 mapa -3.5 @1.90 :plus

Virtus 2 mapa -3.5 @1.90 ⛔

4. Mecz: Astralis- Ninjas in Pyjamas
Typ: Astralis @1.30 ✅
Astralis 2-0 @2.20 ✅
Astralis 1 mapa -3.5 @1.83 ✅
Astralis 2 mapa -3.5 @1.83[/green]

artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
2.Mecz: [B]Virtus Pro - Mousesports [/b]
Typ: Virtus Pro @1.36 ✅
Virtus Pro 2-0 @2.20 ✅
Virtus 1 mapa -3.5 @1.90 :plus

Virtus 2 mapa -3.5 @1.90 ⛔

4. Mecz: Astralis- Ninjas in Pyjamas
Typ: Astralis @1.30 ✅
Astralis 2-0 @2.20 ✅
Astralis 1 mapa -3.5 @1.83 ✅
Astralis 2 mapa -3.5 @1.83[/green]
Dużo lepszy dzień niż wczoraj, co? :cool:

marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
Wyjaśni mi ktoś o co tu chodzi? Dostałem mail od pinnacla że zakład na SK z mojego AKO jest wycofany (powód: mecz się nie odbył ???? ) a w historii zakładów info że &quot;w toku&quot;. To ten zakład jest wycofany czy nie?

http://imgur.com/a/ZIirD

artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
Wyjaśni mi ktoś o co tu chodzi? Dostałem mail od pinnacla że zakład na SK z mojego AKO jest wycofany (powód: mecz się nie odbył ???? ) a w historii zakładów info że &quot;w toku&quot;. To ten zakład jest wycofany czy nie?

http://imgur.com/a/ZIirD
To wszystko zależy od tego czy SK wygra ???? ale tak serio, nie mam pojęcia czemu tak, nie mam tam konta, musiałby się ktoś wypowiedzieć kto tam grywa ;)

_stan_ 553

_stan_

Użytkownik
kurde puscilem robinsona po @17 teraz widzę, że za 10 zamiast za 100 ;(
e: ogólnie to ładnie dogi wchodzą dzisiaj na tym festynie ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom