>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
Wiem, że wałkuje cały czas to samo, ale możliwość zamknięcia zakładu zmienia się w trakcie tego meczu ???? a podczas meczu North stało w miejscu cały czas na stawce -5% ???? A cały trebel był puszczany przed meczem, więc tu nie chodzi o to czy oni to rozliczą czy nie, bo wynik na pewno znają. Ktoś mnie chce zrobić w uja ????

randomizerr 423

randomizerr

Użytkownik
Zamykamy, dostali czerwo, ale na ✅
Chyba kpisz ????
Wezcie zbanujcie typa, gosc zamyka sobie zaklad, jak jego druzyna dostaje 0:1, a wczesniej dostali czerwona kartke, a mielismy 72 minute, wiec kurs byl jeszcze wyzszy, a on niedosc, ze zamyka, to jeszcze na ✅ . Dobry jestes, lecisz do ignorowanych.

verno 754,7K

verno

Znawca - Hokej
Wiem, że wałkuje cały czas to samo, ale możliwość zamknięcia zakładu zmienia się w trakcie tego meczu ???? a podczas meczu North stało w miejscu cały czas na stawce -5% ???? A cały trebel był puszczany przed meczem, więc tu nie chodzi o to czy oni to rozliczą czy nie, bo wynik na pewno znają. Ktoś mnie chce zrobić w uja ????
Nikt nie chce, naprawdę całoroczny nie ogarnia rozliczeń Cs&#39;a ja często czekam po 3h a czasem nawet dłużej żeby rozliczyli, czasem jest to od razu, tak jak mówiłem jeszcze tego nie ogarniają ????

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
A, o wszystkie. Z ciekawości przejrzałem kursy (bo nie psuje sobie konkursów graniem) i zgadzam się w większości z bukmacherami. W trójkach jednak nie do ruszenia jest Klay, musiałby naprawdę nie być w formie, żeby ktoś inny to wygrał. W dunkach mam nadzieję, że Gordon to wygra, należy mu się za zeszły rok, chociaż jestem ciekaw co ten młodziak &quot;z Suns&quot; pokaże. Konkurs skillsów to loteria, ale strzelę sobie, że Hayward to wygra.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom