>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Postawiłem trebla z CSa i jak zwykle przed startem można zamknąć jakby się coś odwidziało, w tym przypadku z 5% stratą (nie wiem czy zawsze jest tyle samo). North +1.5 mapy weszło a stawka zamknięcia spadła do -17%
Może coś podskoczyło w górę?

_stan_ 553

_stan_

Użytkownik
Mieliście kiedyś coś takiego? ????

Postawiłem trebla z CSa i jak zwykle przed startem można zamknąć jakby się coś odwidziało, w tym przypadku z 5% stratą (nie wiem czy zawsze jest tyle samo). North +1.5 mapy weszło a stawka zamknięcia spadła do -17% ???? ???? ????
bet świruje, pewnie nawet nie da się zamknąć, u mnie to samo

kubam 24,8K

kubam

Użytkownik
Po szybkiej analizie, VP się zawsze ciężko grało gdy w przeciwnej drużynie był dobry snajper, Niko mega poziom więc liczę na podtrzymanie. To już playoffy, VP lubiło zawsze walnąć jakiegoś throwa i dać dodatkowe emocje.
Mouz wygra co najmniej 1 mapę
@1.72
VP wygra 2:1
@3.00
Te kursy mnie zadowalają
E: train/mirage/cobble - jak dla mnie mapy idealne pod taki wynik. Mouz może wygrać zarówno traina i jak miraża, to samo VP, a na cobblu VP ich zniszczy.

cheetos00710 191

cheetos00710

Użytkownik
Widzę że już to dużo osób wypatrzyło heh, a miałem wkleić wynik pod koniec meczu heh ????

A propos tego meczu, ponoć w 4 minucie 4 kwarty pojawiła się opcja &quot;Czy drużyna gości rzuci kosza&quot; z kursem 501 :?

kubam 24,8K

kubam

Użytkownik
Rozliczyli Wam North w ogóle? ???? Bo u mnie ani singiel +2.5 ani +1.5 mapy cały czas wisi nierozliczone :;/:
Jeżeli nie grałeś na żywo tych betów to poczekasz z 3-4 godziny ;p albo dłużej czasami.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom