nole
Forum VIP
Empoli over 0,5 gola @ 2,20 stys
Empoli over 0,5 gola @ 2,20 stys
Sugerujesz, że spuchnie z biegiem czasu? ????Berlocq co gra. 34 lata na karku, a tu proszę ????
Może coś podskoczyło w górę?Postawiłem trebla z CSa i jak zwykle przed startem można zamknąć jakby się coś odwidziało, w tym przypadku z 5% stratą (nie wiem czy zawsze jest tyle samo). North +1.5 mapy weszło a stawka zamknięcia spadła do -17%
bet świruje, pewnie nawet nie da się zamknąć, u mnie to samoMieliście kiedyś coś takiego? ????
Postawiłem trebla z CSa i jak zwykle przed startem można zamknąć jakby się coś odwidziało, w tym przypadku z 5% stratą (nie wiem czy zawsze jest tyle samo). North +1.5 mapy weszło a stawka zamknięcia spadła do -17% ???? ???? ????
Właśnie nie, sprawdzałem kursy na Astralis i Virtusów, są takie same.Może coś podskoczyło w górę?
Berlocq to walczak ale wtedy kiedy mu zależyBerlocq co gra. 34 lata na karku, a tu proszę ????
A propos tego meczu, ponoć w 4 minucie 4 kwarty pojawiła się opcja "Czy drużyna gości rzuci kosza" z kursem 501 :?Widzę że już to dużo osób wypatrzyło heh, a miałem wkleić wynik pod koniec meczu heh ????
Ja miałem 2:0 i rozliczyli od razu po zakończeniuRozliczyli Wam North w ogóle? ???? Bo u mnie ani singiel +2.5 ani +1.5 mapy cały czas wisi nierozliczone :;/:
Jeżeli nie grałeś na żywo tych betów to poczekasz z 3-4 godziny ;p albo dłużej czasami.Rozliczyli Wam North w ogóle? ???? Bo u mnie ani singiel +2.5 ani +1.5 mapy cały czas wisi nierozliczone :;/: