slimak9
Użytkownik
Znaczy pewnie można, ale w sytuacji, gdyby coś się zmieniło a nie po pierwszej minucieNo w becie chyba bylo zawsze tak, ze nie mozna przeciwstawnego zakladu
E: no wlasnie, w sjmie mozna tylko zwrotu niebdostaniesz
Znaczy pewnie można, ale w sytuacji, gdyby coś się zmieniło a nie po pierwszej minucieNo w becie chyba bylo zawsze tak, ze nie mozna przeciwstawnego zakladu
E: no wlasnie, w sjmie mozna tylko zwrotu niebdostaniesz
Wyjaśni się myślę w przeciągu godziny ale szczerze wątpię.Pograjo dziś w Doha?
Raczej bez szans, wlacz kamerke na becie. Leje deszcz.Pograjo dziś w Doha?
Over 1.5 (1st Half Goals - Over/Under 1.5)
Slavia Praha v Vysehrad Friendlies
1.45
Over 2.5 (1st Half Goals - Over/Under 2.5)
Slavia Praha v Vysehrad Friendlies
1.80
Czy ja wiem, czy to taki super ruch ze strony Toronto... Terens Rołs nie był taki zły z ławki, do tego pick... chyba przepłacili, chociaż sklad Lowry, Derozean, Caroll, Ibaka i JV wygląda przyzwoicie to jednak myślę, że znowu utkną gdzieś na finale konferencji.witam państwa ????
Ibaka nowym Raptorem, do Orlando poszedł Ross i pierwszorundowy pick. Toronto zbroi się porządnie na playoffs ????
no żeby to tego finału konfy doszli to będzie sukcesCzy ja wiem, czy to taki super ruch ze strony Toronto... Terens Rołs nie był taki zły z ławki, do tego pick... chyba przepłacili, chociaż sklad Lowry, Derozean, Caroll, Ibaka i JV wygląda przyzwoicie to jednak myślę, że znowu utkną gdzieś na finale konferencji.
Over 0.5 (1st Half Goals - Over/Under 0.5)
Spartak Nalchik v Zenit St Petersburg II Russian
1.60
Fajna sprawa. Grasz sobie np taśmę jakąś, wszystko idzie dobrze, ale nie jesteś pewien ostatniego meczu, a nie możesz śledzić. Ustawiasz sobie wtedy kwotę do której maksymalnie może spaść wygrana, i nie boisz się, że utopisz całość. Albo w drugą stronę też to może działać. Na pewno ciekawa opcjaPany co to za nowa opcja auto-zamknięcie w całorocznym?