>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Jeśli nie ma zakładu bez ryzyka na Barce to co sądzicie o overze 2.5 w Monachium ???? ?
przedmeczowo bierz coś pewnego z kursem 1.05 max , a potem na live możesz zaszaleć bez ryzyka ^^
Na mecz barcy z psg jest zakład bez ryzyka ale w Expekt

artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
przedmeczowo bierz coś pewnego z kursem 1.05 max , a potem na live możesz zaszaleć bez ryzyka ^^
Na mecz barcy z psg jest zakład bez ryzyka ale w Expekt
Jak tam z DH u Ciebie? Bo w sumie to już dzisiaj w nocy start, a z typami na razie cisza, w temacie też jakoś słabo ????

slimak9 185

slimak9

Użytkownik
Under raczej ????
Ale tak czy siak śmiesznie brzmi to pytanie ????
A teraz w sumie takie pytanie teoretyczne (bo raczej co innego sie pre pogra). Jak się pogra over 0,5 za 100 pre i w trakcie Arsenal lub remis po kursie 2,62 to, czy mogą to uznać za zagranie dające korzyść i anulować? Przegrać się kasy na tym nie da

mr.simpson 261

mr.simpson

Użytkownik
A teraz w sumie takie pytanie teoretyczne (bo raczej co innego sie pre pogra). Jak się pogra over 0,5 za 100 pre i w trakcie Arsenal lub remis po kursie 2,62 to, czy mogą to uznać za zagranie dające korzyść i anulować? Przegrać się kasy na tym nie da
Tutaj nie pomogę bo nie jestem w temacie.
Wtrąciłem tylko swoją uwagę, więc pytanie kieruj do kolegów wyżej. ????

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Załóżmy że bayern wygrywa 1:0,
za over 0,5 po kursie @1.03 wygrywasz 3 złote
za live przegrywasz, ale masz zwrot, więc 3 zł do przodu.
Nie powinni tego anulować ponieważ to są 2 różne rynki, więc raczej wątpię żeby się doczepili. Możesz spytać na czacie, ale nie widzę powodu żeby tak mieliby zrobić ????
P.S.
Panowie potrzebuje w miarę pewnego typu na mecz barcelona-psg z kursem przynajmniej @1.50 (remis-zwrot odpada) Myślałem o BTS @1.60 albo Barcelona 1 gol @1.80, ale ktoś może ma jakiś inny pomysł?

verno 764,7K

verno

Znawca - Hokej
Nie powinni tego anulować ponieważ to są 2 różne rynki, więc raczej wątpię żeby się doczepili. Możesz spytać na czacie, ale nie widzę powodu żeby tak mieliby zrobić ????

P.S.
Panowie potrzebuje w miarę pewnego typu na mecz barcelona-psg z kursem przynajmniej @1.50 (remis-zwrot odpada)
Over 8rr 1.50?

mr.simpson 261

mr.simpson

Użytkownik

P.S.
Panowie potrzebuje w miarę pewnego typu na mecz barcelona-psg z kursem przynajmniej @1.50 (remis-zwrot odpada) Myślałem o BTS @1.60 albo Barcelona 1 gol @1.80, ale ktoś może ma jakiś inny pomysł?
BTS pograj, zawsze jak grali w Paryżu to strzelali i dzisiaj myślę się to nie zmieni.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom