>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
cobynie 277

cobynie

Użytkownik
Buraki z całorocznego nie dali kursów, a tym możliwości zamknięcia 2 seta Saratov, odkąd zaczęły prowadzić :] i oczywiście przegrały 30-28 - ale chamstwo buka

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Ja zazwyczaj z tymi darmowymi zakładami od beta kombinuje, ale tym razem idę opór na łatwiznę. Stawiam przed meczem czysty win bayernu, a zaraz po pierwszym gwizdku gram na x2 po kursie @2,62
Tym sposobem mam przynajmniej darmowe 5 dych, które mogę sobie wykrzystać na jakiś inny zakład. W sumie to i tak połowa mojej standardowej stawki, więc jest spoko.

gaara88 327

gaara88

Użytkownik
Ja zazwyczaj z tymi darmowymi zakładami od beta kombinuje, ale tym razem idę opór na łatwiznę. Stawiam przed meczem czysty win bayernu, a zaraz po pierwszym gwizdku gram na x2 po kursie @2,62
Tym sposobem mam przynajmniej darmowe 5 dych, które mogę sobie wykrzystać na jakiś inny zakład. W sumie to i tak połowa mojej standardowej stawki, więc jest spoko.
Przecież tak nie można stawiać.

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Jak nie można? Zaprosiłbym na priv, ale chyba lepiej publicznie rozstrzygnąć kwestię, żeby uniknąć wątpliwości.
Móc można, ale czy bet ci nie cofnie ewentualnego zwrotu ze względu na surebeta, to już pewności nie masz zwłaszcza że w regulaminie mają taki zapisek

gaara88 327

gaara88

Użytkownik
No w becie chyba bylo zawsze tak, ze nie mozna przeciwstawnego zakladu
E: no wlasnie, w sjmie mozna tylko zwrotu niebdostaniesz

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Móc można, ale czy bet ci nie cofnie ewentualnego zwrotu ze względu na surebeta, to już pewności nie masz zwłaszcza że w regulaminie mają taki zapisek
Kurcze, jestem niemal przekonany, że kiedyś tak zrobiłem i wszystko było dobrze. W każdym razie ja dzisiaj zagram to po januszowemu i zobaczymy jak się to rozstrzygnie.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom