hehe gol na 2-2 w doliczonym, ale na szczęście zamknąłem w 85m także na plus kto pograł mam nadzieję, że zrobił podobnie.Invernes u20 @1.70
wygrywają 1-0
under 3.5 w tym meczu @2.20
liczba goli w pierwswzej polowie 1 @6,25
Przecież tak nie można stawiać.Ja zazwyczaj z tymi darmowymi zakładami od beta kombinuje, ale tym razem idę opór na łatwiznę. Stawiam przed meczem czysty win bayernu, a zaraz po pierwszym gwizdku gram na x2 po kursie @2,62
Tym sposobem mam przynajmniej darmowe 5 dych, które mogę sobie wykrzystać na jakiś inny zakład. W sumie to i tak połowa mojej standardowej stawki, więc jest spoko.
Najgorzej, że został mi tylko set Pawluczenkowej ????Randka przełożona
Czuje twoj bol bracieNo i zamrożone pieniążki w Dosze.
Jak nie można? Zaprosiłbym na priv, ale chyba lepiej publicznie rozstrzygnąć kwestię, żeby uniknąć wątpliwości.Przecież tak nie można stawiać.
Móc można, ale czy bet ci nie cofnie ewentualnego zwrotu ze względu na surebeta, to już pewności nie masz zwłaszcza że w regulaminie mają taki zapisekJak nie można? Zaprosiłbym na priv, ale chyba lepiej publicznie rozstrzygnąć kwestię, żeby uniknąć wątpliwości.
Kurcze, jestem niemal przekonany, że kiedyś tak zrobiłem i wszystko było dobrze. W każdym razie ja dzisiaj zagram to po januszowemu i zobaczymy jak się to rozstrzygnie.Móc można, ale czy bet ci nie cofnie ewentualnego zwrotu ze względu na surebeta, to już pewności nie masz zwłaszcza że w regulaminie mają taki zapisek