>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
slimak9 185

slimak9

Użytkownik
No w becie chyba bylo zawsze tak, ze nie mozna przeciwstawnego zakladu

E: no wlasnie, w sjmie mozna tylko zwrotu niebdostaniesz
Znaczy pewnie można, ale w sytuacji, gdyby coś się zmieniło a nie po pierwszej minucie

verno 872,1K

verno

Znawca - Hokej
Novosibir
3x⛔
Akcja w dogrywce wychodzą 2 na 0 i się zderzyli, kontra 3 na 1 i gol brak słów..

M 2,5K

mati89

Forum VIP
witam państwa ????
Ibaka nowym Raptorem, do Orlando poszedł Ross i pierwszorundowy pick. Toronto zbroi się porządnie na playoffs ????

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
witam państwa ????
Ibaka nowym Raptorem, do Orlando poszedł Ross i pierwszorundowy pick. Toronto zbroi się porządnie na playoffs ????
Czy ja wiem, czy to taki super ruch ze strony Toronto... Terens Rołs nie był taki zły z ławki, do tego pick... chyba przepłacili, chociaż sklad Lowry, Derozean, Caroll, Ibaka i JV wygląda przyzwoicie to jednak myślę, że znowu utkną gdzieś na finale konferencji.

F 95

fiddy

Użytkownik
Czy ja wiem, czy to taki super ruch ze strony Toronto... Terens Rołs nie był taki zły z ławki, do tego pick... chyba przepłacili, chociaż sklad Lowry, Derozean, Caroll, Ibaka i JV wygląda przyzwoicie to jednak myślę, że znowu utkną gdzieś na finale konferencji.
no żeby to tego finału konfy doszli to będzie sukces

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Pany co to za nowa opcja auto-zamknięcie w całorocznym?
Fajna sprawa. Grasz sobie np taśmę jakąś, wszystko idzie dobrze, ale nie jesteś pewien ostatniego meczu, a nie możesz śledzić. Ustawiasz sobie wtedy kwotę do której maksymalnie może spaść wygrana, i nie boisz się, że utopisz całość. Albo w drugą stronę też to może działać. Na pewno ciekawa opcja

Otrzymane punkty reputacji: +2
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom