zuchman
Użytkownik
NIE WIEM ????Działa Ci to? bo ja próbowałem i dupa ????
nie próbowałem, nie miałem czasu w robocie jestem.
zaraz kończę więc przetestuje później!
pozdro!
NIE WIEM ????Działa Ci to? bo ja próbowałem i dupa ????
Zwrócili by Ci to 50 zł jeśli byś przegrał, nie przedmeczowy, zakład bez ryzyka jest na LIVE
Okej, umiesz, ja nie umiem ???? mój błąd, czytałem wczoraj na szybko i jak widać, nie jest to najmocniejsza strona ???? ???? ???? ????Przecież regulamin wyraźnie mówi że zakład bez ryzyka jest na żywo, a nie przedmeczowy:
"Postaw zakład przedmeczowy na mecz Bayern Monachium v Arsenal, a otrzymasz zakład bez ryzyka na żywo z taką samą stawką na ten wielki mecz."
Czyli zwracają za przegrany zakład live, a nie przedmeczowy. Czy ja czytać ze zrozumieniem już nie umiem ???? ?
Under raczej ????Okej, dzięki ???? W każdym bądź razie jak myślicie co pewniejsze ???? ?
Over 0,5 gola @1.03 czy under 6,5 @1.02 ?? Mi się bardziej under widzi mimo wszystko, wątpię żeby było aż 7 bramek w 1 meczu 1/8 finału
Chennai City- Churchill over 0,5 gola @1,65
Myślę, że jak najbardziej do gry. Z PSG wypadł Silva, obrona straci na wartości. Poza tym na Park des Princes Barca zawsze traciła gola. Liczę, że dzis będzie podobnie. Osobiscie pogrywam over 2.5 i Barca win po @3.25Co sądzicie o over 2.5 PSG Barca?
Dla graczy bez VIP'a chyba jest zakład bez ryzyka bodaj 40 złRegulamin: Liga Mistrzów - obstaw live bez ryzyka
Data rozpoczęcia 10.02.2017 00:01 GMT
Data zakończenia: 14.02.2017 23:59 GMT
Publikacja 10.02.2017 00:01 GMT
Wersja: 1.0
1. Niniejszy regulamin obowiązuje w połączeniu z Regulaminem Ogólnym Expekt.
2. Promocja dotyczy meczu PSG - Barcelona (wtorek 14 lutego 2017). Zwrot będzie równy stawce pierwszego, przegranego zakładu na żywo postawionego na ten mecz. Jeżeli stawka pierwszego zakładu na żywo będzie równa lub wyższa stawce zakładu przedmeczowego, gracz otrzyma taką samą kwotę jaka została postawiona w zakładzie przedmeczowym, maksymalnie do 300 zł
3. Promocja dotyczy zakładów postawionych z komórki, komputera lub tabletu.
4. Minimalny kurs zakładu przedmeczowego oraz zakładu live musi wynieść 1,50.
5. W promocji mogą wziąć udział wyłącznie gracze, którzy zostali zaproszeni do udziału przez Expekt i którzy się w niej zarejestrowali.
6. Jeśli przedmeczowy zakład oraz zakład live będą identyczne (ten sam rodzaj zakładu, to samo wydarzenie), gracz nie otrzyma zwrotu.
7. Gracze mogą skorzystać z oferty tylko raz.
8. Zwroty zostaną przyznane w gotówce do godz. 18.00 (GMT) w środę 15 lutego 2017.
9. Zarówno zakład przedmeczowy, jak i zakład live muszą być pojedyncze.
10. W promocji liczy się tylko pierwszy przedmeczowy zakład na spotkanie PSG - Barcelona..
11. W promocji liczy się tylko pierwszy zakład live na mecz PSG - Barcelona.
12. Zakład przedmeczowy to zakład, który został zawarty przed rozpoczęciem spotkania.
13. Zakłady 'Remis - zwrot' są wyłączone z promocji.
Właśnie myślałem podobnie, 100zl over 2.5 pre i na live za 100zl bez ryzyka na Barce win ;pMyślę, że jak najbardziej do gry. Z PSG wypadł Silva, obrona straci na wartości. Poza tym na Park des Princes Barca zawsze traciła gola. Liczę, że dzis będzie podobnie. Osobiscie pogrywam over 2.5 i Barca win po @3.25
Zdecydowanie under pewniejszy, i tak jak pisałeś zwracają pierwszy zakład postawiony na live, a nie przedmeczowy tak jak wyżej koledzy pisali.Okej, dzięki ???? W każdym bądź razie jak myślicie co pewniejsze ???? ?
Over 0,5 gola @1.03 czy under 6,5 @1.02 ?? Mi się bardziej under widzi mimo wszystko, wątpię żeby było aż 7 bramek w 1 meczu 1/8 finału. A może coś jeszcze innego ktoś wymyślił/wynalazł ???? ?
W całorocznym? Bo tam chyba tylko o mecz Bayern - Arsenal chodziWłaśnie myślałem podobnie, 100zl over 2.5 pre i na live za 100zl bez ryzyka na Barce win ;p
117 pkt. PerryJoe Perry vs Anthony McGill
Zdobywca najwyższego brejka - Joe Perry @ 1,72
tu już jednak ale i tak panowie dali mocno zarobić, w grze jescze win Perrego po 3.4, to rozliczę wieczorem bo musze wyjscRozkręcił się ???? ja próbuję jescze jedną setke w meczuale to już troszkę lżej, chociaż fajnie breaki budują @4.5
E; kurde nie zdążyłem zawiesili :/ złapane, odblokowali ????