szwedzik
Użytkownik
Można rozliczyćBanik do przerwy @ 1.90
Można rozliczyćBanik do przerwy @ 1.90
Ładnie, na razie najwyższy brejk ????brawo Perry setka wbita, teraz jeszcze po win ????
Over 1.5 (1st Half Goals - Over/Under 1.5)
Banik Ostrava v Nitra Friendlies
1.55
Klizan @2.10
Powinien ogarnąć w 3 secie
Klizan @3.00
klizan wygra 6 1
2.50
Rozkręcił się ???? ja próbuję jescze jedną setke w meczuale to już troszkę lżej, chociaż fajnie breaki budują @4.5Ładnie, na razie najwyższy brejk ????
Dobrze rozumiesz. Ja często gram największe dodatnie handi na faworyta albo największy możliwy under.pytanie do promocji w bet365 odnośnie zakładu bez ryzyka.
Jaki przedmeczowy dajecie za 100 zł? bo jeśli dobrze rozumiem bonus, to załóżmy postawie over 0,5 gola za 100 zł przed meczem i potem w trakcie meczu moge postawić za 100 zł bez ryzyka na cokolwiek tak?
Na odwrót. Podam na swoim przykładzie.pytanie do promocji w bet365 odnośnie zakładu bez ryzyka.
Jaki przedmeczowy dajecie za 100 zł? bo jeśli dobrze rozumiem bonus, to załóżmy postawie over 0,5 gola za 100 zł przed meczem i potem w trakcie meczu moge postawić za 100 zł bez ryzyka na cokolwiek tak?
Działa Ci to? bo ja próbowałem i dupa ????auto zamknięcie i częściowe zamknięcie na 365 ????
ustawiasz kwotę na około 90% i jest zayebiście
2-2Johor II-Pahang
over 4.5
@2.37
PBDKT v ATM
over 2.5
1.66 Bet365
Przecież regulamin wyraźnie mówi że zakład bez ryzyka jest na żywo, a nie przedmeczowy: