>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Powinien ogarnąć w 3 secie
Klizan @3.00 ✅
✅
✅
No nie miał prawa przegrać tego w pierwszej rundzie. Po tym jak odpadł wcześnie w sofii, tutaj musiał to wygrać... W tamtym roku wygrał ten turniej, gdyby odpadł w 1 rundzie to taka gigantyczna strata punktów byłaby mega ciosem.
A verdasco? Słaby z niego aktor ^^
Teraz jeszcze żeby vinci ogarnęła i ako siedzi

Otrzymane punkty reputacji: +9
marcinmotyl 4,9K

marcinmotyl

Użytkownik
Ładnie, na razie najwyższy brejk ????
Rozkręcił się ???? ja próbuję jescze jedną setke w meczuale to już troszkę lżej, chociaż fajnie breaki budują @4.5
E; kurde nie zdążyłem zawiesili :/ złapane, odblokowali ????

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
pytanie do promocji w bet365 odnośnie zakładu bez ryzyka.
Jaki przedmeczowy dajecie za 100 zł? bo jeśli dobrze rozumiem bonus, to załóżmy postawie over 0,5 gola za 100 zł przed meczem i potem w trakcie meczu moge postawić za 100 zł bez ryzyka na cokolwiek tak?

D 116

dziubols

Użytkownik
Jaki przedmeczowy dajecie za 100 zł? bo jeśli dobrze rozumiem bonus, to załóżmy postawie over 0,5 gola za 100 zł przed meczem i potem w trakcie meczu moge postawić za 100 zł bez ryzyka na cokolwiek tak?
Dobrze rozumiesz. Ja często gram największe dodatnie handi na faworyta albo największy możliwy under.

artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
Na odwrót. Podam na swoim przykładzie.

100zł przed meczem na Arsenal po @7
50zł live na under 2.5 po kursie nie wiem jakim bo nie wiem w jakim momencie meczu będę to grał.

Kończy się 1:1. 100zł mi zwracają bo tylko przedmeczowe są bez ryzyka, ale tylko w momencie jeśli dołożysz coś live ;)

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Na odwrót. Podam na swoim przykładzie.

100zł przed meczem na Arsenal po @7
50zł live na under 2.5 po kursie nie wiem jakim bo nie wiem w jakim momencie meczu będę to grał.

Kończy się 1:1. 100zł mi zwracają bo tylko przedmeczowe są bez ryzyka, ale tylko w momencie jeśli dołożysz coś live ;)
Przecież regulamin wyraźnie mówi że zakład bez ryzyka jest na żywo, a nie przedmeczowy:

&quot;Postaw zakład przedmeczowy na mecz Bayern Monachium v Arsenal, a otrzymasz zakład bez ryzyka na żywo z taką samą stawką na ten wielki mecz.&quot;

Czyli zwracają za przegrany zakład live, a nie przedmeczowy. Czy ja czytać ze zrozumieniem już nie umiem ???? ?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom