>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
maggioslc 2,1K

maggioslc

Użytkownik
czy to od teraz czy jakiś czas że na całorocznym jest możliwość automatycznego zamknięcia zakładu ;o ustawiasz kwotę i możesz sobie iść ;o

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
czy to od teraz czy jakiś czas że na całorocznym jest możliwość automatycznego zamknięcia zakładu ;o ustawiasz kwotę i możesz sobie iść ;o
Według mnie genialna opcja której mi brakowało. Teraz można iść spokojnie spać a nie czekać całą noc jak na przykład nba jest. Bardzo pomocna rzecz i chwała betowi za to, a jakie w nba potrafią być różnice kursowe nikomu mówić nie trzeba

maggioslc 2,1K

maggioslc

Użytkownik
Według mnie genialna opcja której mi brakowało. Teraz można iść spokojnie spać a nie czekać całą noc jak na przykład nba jest. Bardzo pomocna rzecz i chwała betowi za to, a jakie w nba potrafią być różnice kursowe nikomu mówić nie trzeba
tylko coś nie działa mi, chyba że źle to rozkminiam, ustawiam np jak max 100 jest do wyjęcia ustalam 90 to nie przechodzi. :&lt;

e; jak ktoś to ogarnie dam plusa ????

verno 764,7K

verno

Znawca - Hokej
tylko coś nie działa mi, chyba że źle to rozkminiam, ustawiam np jak max 100 jest do wyjęcia ustalam 90 to nie przechodzi. :&lt;
Ja wczoraj próbowałem i też nie mogłem, na razie to jest chyba beta i dają podgląd jak to będzie wyglądać.

Otrzymane punkty reputacji: +1
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom