rafcio_100
Użytkownik
Irlandia U19 - Słowacja U19, over 3.5 @ 2.50 bet365
Irlandia U19 - Słowacja U19, over 3.5 @ 2.50 bet365
3-2 ????over 4,5 mozna probowac kurs 2,2 otwarty mecz Peykan z 0-2 na 2-2 wyrownal moze sie dziac jeszcze ????
Korean Air Jumbos win 4 set @1,72 - bet365
Korean Air Jumbos -2,5 w 4 secie @2,37 - bet365
Szybko
Wbijam na live a tam 0-1 xdSzybko
siedzi mu, ale Perry to też nie ogórek może pociśnie +100Rudy wymiata ????
Oby, bo postawiłem na jego wyższy brejk :;/:siedzi mu, ale Perry to też nie ogórek może pociśnie +100
Irlandia u 19-Slowacja u 19 rzuty rozne over 8 @2.10
Według mnie genialna opcja której mi brakowało. Teraz można iść spokojnie spać a nie czekać całą noc jak na przykład nba jest. Bardzo pomocna rzecz i chwała betowi za to, a jakie w nba potrafią być różnice kursowe nikomu mówić nie trzebaczy to od teraz czy jakiś czas że na całorocznym jest możliwość automatycznego zamknięcia zakładu ;o ustawiasz kwotę i możesz sobie iść ;o
tylko coś nie działa mi, chyba że źle to rozkminiam, ustawiam np jak max 100 jest do wyjęcia ustalam 90 to nie przechodzi. :<Według mnie genialna opcja której mi brakowało. Teraz można iść spokojnie spać a nie czekać całą noc jak na przykład nba jest. Bardzo pomocna rzecz i chwała betowi za to, a jakie w nba potrafią być różnice kursowe nikomu mówić nie trzeba
Ja wczoraj próbowałem i też nie mogłem, na razie to jest chyba beta i dają podgląd jak to będzie wyglądać.tylko coś nie działa mi, chyba że źle to rozkminiam, ustawiam np jak max 100 jest do wyjęcia ustalam 90 to nie przechodzi. :<
Powinien ogarnąć w 3 secieTe mecze Klizana sa bardzo podejrzane ostatnio