>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
zraszacz-bukow 955

zraszacz-bukow

Użytkownik
Wiesz może dlaczego tylko na jednym osuszają a reszta chyba dziś już nie pogra? dach zakryli?
Niestety nie mam pojecia. A w ogole tam jest gdzies kort z krytym dachem? Nie wiem, moze rozegraja dzisiaj te 3 rozpoczete mecze jeden po drugim na tym osuszonym. Trzeba czekac na informacje ;)

kubuevil 77

kubuevil

Użytkownik
Niestety nie mam pojecia. A w ogole tam jest gdzies kort z krytym dachem? Nie wiem, moze rozegraja dzisiaj te 3 rozpoczete mecze jeden po drugim na tym osuszonym. Trzeba czekac na informacje ;)
Mam podgląd na uni i susza wszystkie 3 tzn ten gdzie gra Serbka i Rosjanka to już zaraz gotowy do gry

zraszacz-bukow 955

zraszacz-bukow

Użytkownik
Mam podgląd na uni i susza wszystkie 3 tzn ten gdzie gra Serbka i Rosjanka to już zaraz gotowy do gry
Masz racje, przed chwila wlaczylem znowu na becie365 i zaczeli takze osuszac te 2 pozostale. Czyli jezeli takie przedsiewziecie to moze juz dzisiaj nie bedzie padac.

pcsx4 340

pcsx4

Użytkownik
Jakiś dobry film z nowości? Ktoś coś? Tylko taki żeby się już dało złapać na necie.
@Edit
Przełęcz ocalonych polecam,a nawiasem mówiąc to nie jest temat do tego typu pytań ;) //valentine28

kamillo91 4,5K

kamillo91

Użytkownik
Jakiś dobry film z nowości? Ktoś coś? Tylko taki żeby się już dało złapać na necie.
@Edit
Przełęcz ocalonych polecam,a nawiasem mówiąc to nie jest temat do tego typu pytań ;) //valentine28
. A jest na necie?. Bylem w kinie. Film meeeega. Bardzo polecam
Tak, jest już, chociażby na alltube //valentine28

dj_jones 12,3K

dj_jones

Użytkownik
Witam szanownych typerow!
Chce dac na seta dla B.Paire z Cilicem, co sadzicie o tym meczu? Jest sens ladowac kase na Francuza?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom