kubuevil
Użytkownik
Wiesz może dlaczego tylko na jednym osuszają a reszta chyba dziś już nie pogra? dach zakryli?W kosmos ludzi wysylaja a kort od godziny osuszaja ????
Wiesz może dlaczego tylko na jednym osuszają a reszta chyba dziś już nie pogra? dach zakryli?W kosmos ludzi wysylaja a kort od godziny osuszaja ????
A one dziś dograją to wreszcie?kusi kurs na Vinci po przerwie 4.50 i znając głowę silną Roberty wygląda kusząco. Ktoś coś podpowie?
Niestety nie mam pojecia. A w ogole tam jest gdzies kort z krytym dachem? Nie wiem, moze rozegraja dzisiaj te 3 rozpoczete mecze jeden po drugim na tym osuszonym. Trzeba czekac na informacjeWiesz może dlaczego tylko na jednym osuszają a reszta chyba dziś już nie pogra? dach zakryli?
Mam podgląd na uni i susza wszystkie 3 tzn ten gdzie gra Serbka i Rosjanka to już zaraz gotowy do gryNiestety nie mam pojecia. A w ogole tam jest gdzies kort z krytym dachem? Nie wiem, moze rozegraja dzisiaj te 3 rozpoczete mecze jeden po drugim na tym osuszonym. Trzeba czekac na informacje
A braki ? A forma ? A wyjazd ?Dziś polecam Resovia win @ 1.8 Bet365. obiektywny ponieważ zazwyczaj gram przeciwko Resce.
Masz racje, przed chwila wlaczylem znowu na becie365 i zaczeli takze osuszac te 2 pozostale. Czyli jezeli takie przedsiewziecie to moze juz dzisiaj nie bedzie padac.Mam podgląd na uni i susza wszystkie 3 tzn ten gdzie gra Serbka i Rosjanka to już zaraz gotowy do gry
Manchester By The SeaJakiś dobry film z nowości? Ktoś coś? Tylko taki żeby się już dało złapać na necie.
@Edit
Przełęcz ocalonych polecam,a nawiasem mówiąc to nie jest temat do tego typu pytań //valentine28
Dobrze się kłamie w miłym towarzystwie (2016)Manchester By The Sea
Jest gdzieś transmisja?centuries over 0.5 Ding Junhui @2.2