>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
Koolhof/Middelkoop - Chardy/Eysseric @1.53
Dabrowski/Ostapenko over 7.5g @1.80 ⛔

@2.76 bet365

Start za kilka minut ;)
Szkoda, przespały 1 seta i brakło jednego gema, pewnie tego w którym prowadziły 40-0 i dały się przełamać ????

gsmfon 116

gsmfon

Użytkownik
Oczywiscie jakis czas linia 8.5 i 9.5 ale rynki zablokowane w kcc. Masakra
Pewnie handi spadnie to odblokuja... :/
E: chcialem w 4q pograc KCC z handi grubiej to mi zablokowali... Aktualnie 71-73 i 24 sec do konca...

tmlmrf 193

tmlmrf

Użytkownik
Davis tragedia dzisiaj, jak Svitolina będzie chciała szybkie 2-0 to under 16.5 @1.9
Davis wszystkie poprzednie mecze zaczynała bardzo słabo, we wszystkich przegrywała 1 seta, by potem odwrócić mecz. Nie oznacza to oczywiście, że i dzisiaj tak bedzie, ale warto o tym pamiętać na pewno.

slomiany400 50,5K

slomiany400

Użytkownik
Davis wszystkie poprzednie mecze zaczynała bardzo słabo, we wszystkich przegrywała 1 seta, by potem odwrócić mecz. Nie oznacza to oczywiście, że i dzisiaj tak bedzie, ale warto o tym pamiętać na pewno.
ale tak słabo? każde jej zagranie ląduje na aucie albo w siatkę, wystarczy przebić

prezes96 27,7K

prezes96

Użytkownik
Ja pierdole... Ja juz nie mam słów na administracje tego forum. Mój post został usunięty (dotyczący skargi na moderatorów którzy nie zrobili nic z gościem, ktory chamsko zaatakował Polaków w obozach koncentracyjnych...)Nie mam słów nawet na to!

Otrzymane punkty reputacji: +4
devvon 88

devvon

Użytkownik
Nie mam jak oglądać ale może ktoś z Was mi powie co tam się w tym PBG dzieje że Kurpisze, Frąckowiaki i inne Gruchy nie istnieja? Jak oni sami ich powinni złożyć tę Rose mimo wczorajszej niespodzianki. Będzie druga? ;) Zaraz zobaczę jak oferta na meczyk i może cos podam

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom