>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
jarrus 265

jarrus

Użytkownik
Dziwne akcje z tym wyjazdem ;) Zero komunikatów na forach, wszędzie cisza, a mówisz, że w klatce będzie komplet ???? Jestem ciekaw Waszego wyjazdu, bo ajax się szykuje na ulicach i w pubach na odwet. Wiem od znajomego z Holandii. Nie ma co porównywać polskiej chuliganki do zagranicznej, bo jest 3 klasy lepsza, ale może być ciekawie ;) Tym bardziej, że czytałem, że nie było zorganizowanego wyjazdu, czyli będzie pewnie sporo małych grupek, a to niezbyt dobrze dla tych, co się słabo biją ????
Co to znaczy gorsza/lepsza chuliganka ? Czy komuś w jakiś sposób może imponować to, że jacyś ćwierćinteligenci piorą jedni drugich i demolują co jest pod ręką ? Nie jednokrotnie nie oszczędzając osób postronnych, które po prostu idą obejrzeć mecz ? Pytam bo serio mnie to ciekawi. No troll

rm6330 3,5K

rm6330

Użytkownik
Ta akcja z Ajaxem co zdemolowali klub, to był jakiś odwet, przestroga czy z nudów? Działo się coś kiedyś kibicowska między kibicami POL/NED ?

artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
Ta akcja z Ajaxem co zdemolowali klub, to był jakiś odwet, przestroga czy z nudów? Działo się coś kiedyś kibicowska między kibicami POL/NED ?
Legia ma sztamę z ADO Den Haag, a Ci z kolei mają kosę z Ajaxem, więc pewnie o to poszło ;)

D 570

duff999

Użytkownik
Co to znaczy gorsza/lepsza chuliganka ? Czy komuś w jakiś sposób może imponować to, że jacyś ćwierćinteligenci piorą jedni drugich i demolują co jest pod ręką ? Nie jednokrotnie nie oszczędzając osób postronnych, które po prostu idą obejrzeć mecz ? Pytam bo serio mnie to ciekawi. No troll
Chuliganom ?
Lepsza/gorsza chuliganka oznacza lepszą/gorszą chuligankę.

wilczekl 162

wilczekl

Użytkownik
Ta akcja z Ajaxem co zdemolowali klub, to był jakiś odwet, przestroga czy z nudów?
Raczej z powodu wrodzonego skrajnego debilizmu, banda idiotów nieskalanych myśleniem, która niszczy ludziom dorobek życia.
Działo się coś kiedyś kibicowska między kibicami POL/NED ?
Tak, jak przyjechali do nas na sparing przed Euro we Francji, to mieli na trybunach transparenty

Ale według naszego bydła, to nie kibice tylko &quot;Janusze i pikniki&quot;.

kapel 296

kapel

Użytkownik
Dziwne akcje z tym wyjazdem ;) Zero komunikatów na forach, wszędzie cisza, a mówisz, że w klatce będzie komplet ???? Jestem ciekaw Waszego wyjazdu, bo ajax się szykuje na ulicach i w pubach na odwet. Wiem od znajomego z Holandii. Nie ma co porównywać polskiej chuliganki do zagranicznej, bo jest 3 klasy lepsza, ale może być ciekawie ;) Tym bardziej, że czytałem, że nie było zorganizowanego wyjazdu, czyli będzie pewnie sporo małych grupek, a to niezbyt dobrze dla tych, co się słabo biją ????
Ogólnie sprawa wygląda tak, że zbiórka jest w Hadze, a stamtąd wszyscy jadą autobusami do Amsterdamu ;)

Czy ja wiem czy coś się wydarzy? Jesteśmy na cenzurowanym w UEFA i się chłopaki na prawdę wstrzymują z niektórymi sprawami :p

slimak9 185

slimak9

Użytkownik
Ogólnie sprawa wygląda tak, że zbiórka jest w Hadze, a stamtąd wszyscy jadą autobusami do Amsterdamu ;)
Czy ja wiem czy coś się wydarzy? Jesteśmy na cenzurowanym w UEFA i się chłopaki na prawdę wstrzymują z niektórymi sprawami :p
Na cenzurowanym nie są od tamtego roku, a jakoś się u siebie nie wstrzymywali. Vide mecz z Borussią u siebie i konsekwencje tego.
Przecież to nawet nie chodzi o to, że robią krzywdę innym (bo oni o tym nie myślą), ale tak naprawdę szkodzą swojemu UKOCHANEMU klubowi. A już teksty typu &quot;cały nasz chuliganerski trud dla ciebie ojczyzno&quot; powinny być ścigane z urzędu jako naśmiewanie się z patriotyzmu. Równie dobrze ZOMOwcy by se mogli takie koszulki pokupywać, bo też gierojami strasznymi byli.
Żeby nie było, że polscy kibice są źli, a ci europejscy, a w ogóle angielscy wspaniali. Nie pamiętam, żeby u nas niedawno obrzucali autobus gości kamieniami, a w Anglii w tamtym roku miało to miejsce na poziomie Premier League. (West Ham - Man U). Lub wtargnięcie kibiców Stuttgartu na boisko i żywiołowa dyskusja z piłkarzami.

kapel 296

kapel

Użytkownik
Dziać, się działo, np. Legia - Utrecht w Pucharze UEFA.

Co do klubu to normalna akcja jak wiele podczas europejskich pucharów, nie tylko wśród naszych drużyn.

rm6330 3,5K

rm6330

Użytkownik
Co do klubu to normalna akcja jak wiele podczas europejskich pucharów, nie tylko wśród naszych drużyn
Czy taka normalna akcja, nieraz słyszało się jak kibice sikali do fontanny w Rzymie, ale to był pijacki wybryk.. A jeżeli to normalna akcja, to przeczy przysłowiu że &quot;sport to zdrowie&quot; :p

K 168

kbak93

Użytkownik
Tenis stołowy
Qatar Open
Kim Minseok vs Li Ping
2 kurs 1,57
Li Ping w bardzo dobrej formie, dzisiaj pociągnął swojego teammate&#39;a z kadry ktory jest slabiutki i to bardzo bardzo aż do 5 setowego meczu z dwoma bardzo dobrymi szwedami.
Kim Minseok- u21 żenada
w Kwalifikacjach wygrał z bardzo słabym w ostatnim tygodniu Grothem 4:3
i dlatego jest w turnieju, widzę tylko jedyną opcje- 4-1 lub 4:2 dla Li Pinga
a no i najważniejsze ostatnie 3 mecze wygrał Li Ping i ma na niego patent, wiem jak to jest grać z kimś kto wygrywa ze mną co mecz gramy więc ja zagrałem za 200 zł i w moim budżecie jednodniowym to na ten moment max. 1,25 do 4 to blizej mojemu poglądowi

Otrzymane punkty reputacji: +31
kapel 296

kapel

Użytkownik
Czy taka normalna akcja, nieraz słyszało się jak kibice sikali do fontanny w Rzymie, ale to był pijacki wybryk.. A jeżeli to normalna akcja, to przeczy przysłowiu że &quot;sport to zdrowie&quot; :p
Normalna w sensie, że atak na kibiców drużyny przeciwnej, którzy siedzą w pubie ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom