prezes96
Użytkownik
Under 0.5 w I połowie meczu Kubań - Dinamo St Petersburg @2.80 (piłka nożna)
Under 0.5 w I połowie meczu Kubań - Dinamo St Petersburg @2.80 (piłka nożna)
I znowu po dogrywce spory w przerwie wątpiłem ale lubię z rana takie niespodzianki ???? dobrze rozpoczęty tłusty czwartekJA próbuje lekko Mogi w kosza ???? Kurs 6,75
Wczoraj udało się z Franca za 3,85 jest duzo czasu więc lekko można
:;/:Victoria Sports v Cafe France Bakers under 174,5 @ 1,83
jakoś dziwnie łatwo :grin:Illawara 1 Q @2,35
Wczoraj już spałem więc nie odniosłem się do Twojej wypowiedzi.Ło Jezu, no przeciez widziałem to, celowo tak napisałem... Niezbyt czy Zbyt - jeden Uj... Wiadomo o co chodzi. Chyba juz nie miałeś do czego się przysrac i na sile łapiesz za słówka.
Ja jak go oglądam, to nie oczekuje od niego rzeczowych treści o pilce itd.(choc i takie sie zdarza uslyszec), ale mam przyjemność usłyszeć wiele ciekawych historii (niekoniecznie śmiesznych) z zycia człowieka o wiele bardziej doświadczonego ode mnie, przy tym bardzo inteligentnego, do tego wiedzacego co to "poczucie humoru" i "ironia". Chciałbym miec takiego dziadka, ale nie mam, wiec słucham jego. Nikogo tez do tego nie zmuszam. Peace.
Ech 5/6, jeden od zawsze.Pouille + Koolhofy+ Se Greef + Halys + Sock + TB w meczu u Paire @16,04 Fortuna.Taśma pewniaków.
2600, wszystkie bilety wykorzystane.Ktoś wie ilu Legionistów pojechało do Amsterdamu i będzie na sektorze? Jest jakiś artykuł?
Btw...Kuma ktoś dobrze Black Jacka? Dostałem jakiś bonus 10e, ale nigdy w życiu w to nie grałem, jest w ogóle szansa to obrócić? ????
Volna Pinsk- Torpedo over 1.5 @1.90
Masz do tego jakiś link?2600, wszystkie bilety wykorzystane.
Nie wiem czy będzie link typowo o tym, ale informacja z forum i od znajomych co jadąMasz do tego jakiś link?
Dziwne akcje z tym wyjazdem Zero komunikatów na forach, wszędzie cisza, a mówisz, że w klatce będzie komplet ???? Jestem ciekaw Waszego wyjazdu, bo ajax się szykuje na ulicach i w pubach na odwet. Wiem od znajomego z Holandii. Nie ma co porównywać polskiej chuliganki do zagranicznej, bo jest 3 klasy lepsza, ale może być ciekawie Tym bardziej, że czytałem, że nie było zorganizowanego wyjazdu, czyli będzie pewnie sporo małych grupek, a to niezbyt dobrze dla tych, co się słabo biją ????Nie wiem czy będzie link typowo o tym, ale informacja z forum i od znajomych co jadą