>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
betbangtheory 93

betbangtheory

Użytkownik
JA próbuje lekko Mogi w kosza ???? Kurs 6,75 ✅
Wczoraj udało się z Franca za 3,85 jest duzo czasu więc lekko można
I znowu po dogrywce spory ✅✅ w przerwie wątpiłem ale lubię z rana takie niespodzianki ???? dobrze rozpoczęty tłusty czwartek

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Ktoś wie ilu Legionistów pojechało do Amsterdamu i będzie na sektorze? Jest jakiś artykuł?
Btw...Kuma ktoś dobrze Black Jacka? ;) Dostałem jakiś bonus 10e, ale nigdy w życiu w to nie grałem, jest w ogóle szansa to obrócić? ????

domell 454

domell

Użytkownik
Ło Jezu, no przeciez widziałem to, celowo tak napisałem... Niezbyt czy Zbyt - jeden Uj... Wiadomo o co chodzi. Chyba juz nie miałeś do czego się przysrac i na sile łapiesz za słówka.
Ja jak go oglądam, to nie oczekuje od niego rzeczowych treści o pilce itd.(choc i takie sie zdarza uslyszec), ale mam przyjemność usłyszeć wiele ciekawych historii (niekoniecznie śmiesznych) z zycia człowieka o wiele bardziej doświadczonego ode mnie, przy tym bardzo inteligentnego, do tego wiedzacego co to &quot;poczucie humoru&quot; i &quot;ironia&quot;. Chciałbym miec takiego dziadka, ale nie mam, wiec słucham jego. Nikogo tez do tego nie zmuszam. Peace.
Wczoraj już spałem więc nie odniosłem się do Twojej wypowiedzi.
Oglądając/czytając artykuły o piłce chcę rzeczowych argumentów, a nie farmazonów (typu Kowalczyk, ogólnego hejtu). Chcę tego bo mam nadzieję (wiem że naiwniak ze mnie), że nasze społeczeństwo choć troszkę się wyedukuje w tym temacie. Sam również dowiem się czegoś ciekawego.
Kończąc ten wywód, nie neguję że Zarzeczny nie jest inteligenty. Ma swój styl, jest człowiekiem obeznanym, jednak mi nie odpowiada. Jak mówi klasyk, o gustach się nie dyskutuje.

kapel 296

kapel

Użytkownik
Ktoś wie ilu Legionistów pojechało do Amsterdamu i będzie na sektorze? Jest jakiś artykuł?

Btw...Kuma ktoś dobrze Black Jacka? ;) Dostałem jakiś bonus 10e, ale nigdy w życiu w to nie grałem, jest w ogóle szansa to obrócić? ????
2600, wszystkie bilety wykorzystane.

Otrzymane punkty reputacji: +9
D 570

duff999

Użytkownik
Zastanawiajacy jest mecz Morginy. Niektore buki wycofaly , a bwin trzyma nie wiem czy tego schmiedlova nie odda. Moskwa itd

Morgina Anna 3.0 bwin⛔

e: teraz nieco spadl gralem przy przewadze w gemie

W drugim secie dwukrotnie schmiedlova męczyla gemy serwisowe zaczynajac od 0-40 wyglada to obiecujaco

e:zła dedukcja ...

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Nie wiem czy będzie link typowo o tym, ale informacja z forum i od znajomych co jadą ;)
Dziwne akcje z tym wyjazdem ;) Zero komunikatów na forach, wszędzie cisza, a mówisz, że w klatce będzie komplet ???? Jestem ciekaw Waszego wyjazdu, bo ajax się szykuje na ulicach i w pubach na odwet. Wiem od znajomego z Holandii. Nie ma co porównywać polskiej chuliganki do zagranicznej, bo jest 3 klasy lepsza, ale może być ciekawie ;) Tym bardziej, że czytałem, że nie było zorganizowanego wyjazdu, czyli będzie pewnie sporo małych grupek, a to niezbyt dobrze dla tych, co się słabo biją ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom