Chyba za dużo się chłopaki nawygrywali ostatnio i teraz lecą ze składakiem, który nie grał ze sobą od 10 lat :razz:Z 40/15 brejk ???? pięknie wchodzi ????
Może następnym razem :razz::razz:Ja pierdole... Ja juz nie mam słów na administracje tego forum. Mój post został usunięty (dotyczący skargi na moderatorów którzy nie zrobili nic z gościem, ktory chamsko zaatakował Polaków w obozach koncentracyjnych...)Nie mam słów nawet na to!
Usłyszeli że taki jeden spod Rzeszowa ma trebla Wickmayer, Svitolina i Koolhof/Middelkoop :grin:CoolHofy od setowych zapomnieli jak sie gra ????
Może następnym razem :razz::razz:
Levadia vs Hifk
Over 0,5 Ft
2,37
Całoroczny
No ale sam przyznaj, że Chardy jeśli chodzi o debel ma pojęcie, a Eysserc też w deblu coś tam gra. Typowym składakiem to oni nie są ????Chyba za dużo się chłopaki nawygrywali ostatnio i teraz lecą ze składakiem, który nie grał ze sobą od 10 lat :razz:
Nikt nie wypowiedzial sie wiec dalem w ciemno i strzal pudlo. Totalna niedyspozycjaDavis-Svitolina co myslicie o graniu na Amerykanke? Kurs 3.4
Hifk - FC Levadia
Over 0,5 FT 2.20
Patolka gruba w tym damskim tenisie,wszystko moze sie wydarzycMladenovic brala w przegranym meczu z wang medicala. Moze warto 2 set na shvedova pomyslec skoro taki comeback zrobily w 1 ????
Davis często długo wchodzi w mecz i teraz jak patrzę na grę w drugim secie to ta jest znacznie lepsza. Przed chwilą odrobiła przełamanie. Nie rozliczaj jeszcze ????Nikt nie wypowiedzial sie wiec dalem w ciemno i strzal pudlo. Totalna niedyspozycja