Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Oczywiscie jakis czas linia 8.5 i 9.5 ale rynki zablokowane w kcc. Masakra
Pewnie handi spadnie to odblokuja... :/
E: chcialem w 4q pograc KCC z handi grubiej to mi zablokowali... Aktualnie 71-73 i 24 sec do konca...
Davis wszystkie poprzednie mecze zaczynała bardzo słabo, we wszystkich przegrywała 1 seta, by potem odwrócić mecz. Nie oznacza to oczywiście, że i dzisiaj tak bedzie, ale warto o tym pamiętać na pewno.
Davis wszystkie poprzednie mecze zaczynała bardzo słabo, we wszystkich przegrywała 1 seta, by potem odwrócić mecz. Nie oznacza to oczywiście, że i dzisiaj tak bedzie, ale warto o tym pamiętać na pewno.
Ja pierdole... Ja juz nie mam słów na administracje tego forum. Mój post został usunięty (dotyczący skargi na moderatorów którzy nie zrobili nic z gościem, ktory chamsko zaatakował Polaków w obozach koncentracyjnych...)Nie mam słów nawet na to!
Nie mam jak oglądać ale może ktoś z Was mi powie co tam się w tym PBG dzieje że Kurpisze, Frąckowiaki i inne Gruchy nie istnieja? Jak oni sami ich powinni złożyć tę Rose mimo wczorajszej niespodzianki. Będzie druga? Zaraz zobaczę jak oferta na meczyk i może cos podam