>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
owca26 171

owca26

Użytkownik
No może źle powiedziałem o tych 50% jak inicjator tej dyskusji. Ale za większy procent już można zamykać. Sam się parę razy na tym przejechałem i pewnie ogólnie na minus z tego powodu. No trzeba się zastanowić ile możemy jeszcze zyskać, a ile stracić. Jak zyskać możemy już niewiele, a stawka wysoka, to lepiej zamknąć. Niby u autora zamknął za 50%, ale jak piszecie Sevilla cisnęła.
Wg mnie nie ma znaczenia przy jakich procentach zamykasz, na to trzeba spojrzeć w więkzym wymiarze niż tylko jeden zakład, dopiero wieeeele zakładow tworzy jakiś obraz plus do tego dochodzi dodatkowa marża buka przy tych zamknnięciach, czyli że onito poprostu kalkuluja i proponuja kwoty zmniejszone o kolejne marże czyli nie dośc że płacisz marze na pierwotne kursy przy obstawianiu to jeszcze skubia sobie przy zamykaniu, w dłuższej perspektywie jeszcze bardziej Cię ruchają w dupe, takie moje zdanie

5567 719

5567

Użytkownik
Wg mnie nie ma znaczenia przy jakich procentach zamykasz, na to trzeba spojrzeć w więkzym wymiarze niż tylko jeden zakład, dopiero wieeeele zakładow tworzy jakiś obraz plus do tego dochodzi dodatkowa marża buka przy tych zamknnięciach, czyli że onito poprostu kalkuluja i proponuja kwoty zmniejszone o kolejne marże czyli nie dośc że płacisz marze na pierwotne kursy przy obstawianiu to jeszcze skubia sobie przy zamykaniu, w dłuższej perspektywie jeszcze bardziej Cię ruchają w dupe, takie moje zdanie
Zgadzam się. A tak poza tym, zamykanie jest dla ludzi slabych psychicznie i zawsze to powtarzalem. Właśnie na takich ludziach buki chca zarabiać i zarabiają.

domell 454

domell

Użytkownik
Kurde czytam to i nie wiem czy wiesz o czym piszesz. Wypowiadasz się o dziennikarstwie w Polsce, z drugiej strony przyznajesz, ze nie kojarzysz Stanowskiego. Cos mi tu nie gra. Co do Zarzecznego, to on w swoim programie OMS nie skupia się na żadnym hejcie, tylko wypowiada swobodne myśli na wiele tematów jako doświadczony i inteligentny człowiek i bardzo przyjemnie się kogoś takiego slucha. Po prostu.
Gdybys czytal ze zrozumieniem to wiedzial bys ze NIEZBYT kojarze (uzylem takiego slowa). Czyli nie wypowiem sie o nim tak jak o Borku, Koltoniu czy Zarzecznym.

Coz mam Ci napisac, gosciu jest przy tablicy, udzielono mu glosu. Powiedziec cos musi, bo za to mu placa, a ze negowanie u nas dobrze sie sprzedaje to...

Ogladajac/czytajac o pilce chcialbym rzeczowych materialow, swiezego pogladu i argumentow a nie, spuszczania sie nad swoja osoba, notorycznych opowiastek z przeszlosci, majaczenia trzy po trzy. Gdybym chcial sie posmiac to wlaczyl bym sobie kabaret.

pan-kracy 116

pan-kracy

Użytkownik
Panowie mi chodziło o sam fakt, że trafiłem te oba DW na jednym kuponie. A nie o to, że zamknąłem zakład. Z 15zł wyszło ponad 670zł więc nie mam co narzekać zwłaszcza, że to wszystko dla lepszego widowiska i puszczone za grosze.
Zresztą sam napisałeś, że przez nie zamykanie jesteś na minus i to dobrze obrazuje, że czasem ta opcja jest przydatna. Ja wiem, że jest marża itp. ale tak wspomniałem 4fun. Sevilla cisnęła ostro i brakowało centymetrów w niektórych akcjach w ostatnich minutach.
Zupełnie byłby inny kontekst rozmowy, gdyby jednak padła bramka ;)
A tak to zatrzymałem ponad 50% i będzie na następne dokładnie wyniki ????

piotrex007 119,2K

piotrex007

Użytkownik
Tu akurat rozumiem Pan Kracego odnośnie zamknięcia tgo kuponu z DW. Typowy kupon 4 fun, na wyczucie, lekka stawka, nie nastawiasz się na wygraną, ale jeśli jest dalsza faza meczów i oba DW wchodzą, to nie dziwię się, że zamknął, bo niby zabawa, lekka stawka i w ogóle, ale zgarnął i tak mnóstwo kasy, jak na kwotę, za jaką zagrał. I faktycznie - lepiej mówić wiedząc że oba mecze się tak skończyły :jezora:

5567 719

5567

Użytkownik
Gdybys czytal ze zrozumieniem to wiedzial bys ze NIEZBYT kojarze (uzylem takiego slowa). Czyli nie wypowiem sie o nim tak jak o Borku, Koltoniu czy Zarzecznym.

Coz mam Ci napisac, gosciu jest przy tablicy, udzielono mu glosu. Powiedziec cos musi, bo za to mu placa, a ze negowanie u nas dobrze sie sprzedaje to...

Ogladajac/czytajac o pilce chcialbym rzeczowych materialow, swiezego pogladu i argumentow a nie, spuszczania sie nad swoja osoba, notorycznych opowiastek z przeszlosci, majaczenia trzy po trzy. Gdybym chcial sie posmiac to wlaczyl bym sobie kabaret.
Ło Jezu, no przeciez widziałem to, celowo tak napisałem... Niezbyt czy Zbyt - jeden Uj... Wiadomo o co chodzi. Chyba juz nie miałeś do czego się przysrac i na sile łapiesz za słówka.

Ja jak go oglądam, to nie oczekuje od niego rzeczowych treści o pilce itd.(choc i takie sie zdarza uslyszec), ale mam przyjemność usłyszeć wiele ciekawych historii (niekoniecznie śmiesznych) z zycia człowieka o wiele bardziej doświadczonego ode mnie, przy tym bardzo inteligentnego, do tego wiedzacego co to &quot;poczucie humoru&quot; i &quot;ironia&quot;. Chciałbym miec takiego dziadka, ale nie mam, wiec słucham jego. Nikogo tez do tego nie zmuszam. Peace.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom