6*:5 ????Już chciałem rozliczać na minus przy 5:1 a tu prosze, jeszcze mogą wygrać 2 seta ????
Jazda kubot/melo!
Wg mnie nie ma znaczenia przy jakich procentach zamykasz, na to trzeba spojrzeć w więkzym wymiarze niż tylko jeden zakład, dopiero wieeeele zakładow tworzy jakiś obraz plus do tego dochodzi dodatkowa marża buka przy tych zamknnięciach, czyli że onito poprostu kalkuluja i proponuja kwoty zmniejszone o kolejne marże czyli nie dośc że płacisz marze na pierwotne kursy przy obstawianiu to jeszcze skubia sobie przy zamykaniu, w dłuższej perspektywie jeszcze bardziej Cię ruchają w dupe, takie moje zdanieNo może źle powiedziałem o tych 50% jak inicjator tej dyskusji. Ale za większy procent już można zamykać. Sam się parę razy na tym przejechałem i pewnie ogólnie na minus z tego powodu. No trzeba się zastanowić ile możemy jeszcze zyskać, a ile stracić. Jak zyskać możemy już niewiele, a stawka wysoka, to lepiej zamknąć. Niby u autora zamknął za 50%, ale jak piszecie Sevilla cisnęła.
Zgadzam się. A tak poza tym, zamykanie jest dla ludzi slabych psychicznie i zawsze to powtarzalem. Właśnie na takich ludziach buki chca zarabiać i zarabiają.Wg mnie nie ma znaczenia przy jakich procentach zamykasz, na to trzeba spojrzeć w więkzym wymiarze niż tylko jeden zakład, dopiero wieeeele zakładow tworzy jakiś obraz plus do tego dochodzi dodatkowa marża buka przy tych zamknnięciach, czyli że onito poprostu kalkuluja i proponuja kwoty zmniejszone o kolejne marże czyli nie dośc że płacisz marze na pierwotne kursy przy obstawianiu to jeszcze skubia sobie przy zamykaniu, w dłuższej perspektywie jeszcze bardziej Cię ruchają w dupe, takie moje zdanie
kubot/melo 2 set @2.62
Gdybys czytal ze zrozumieniem to wiedzial bys ze NIEZBYT kojarze (uzylem takiego slowa). Czyli nie wypowiem sie o nim tak jak o Borku, Koltoniu czy Zarzecznym.Kurde czytam to i nie wiem czy wiesz o czym piszesz. Wypowiadasz się o dziennikarstwie w Polsce, z drugiej strony przyznajesz, ze nie kojarzysz Stanowskiego. Cos mi tu nie gra. Co do Zarzecznego, to on w swoim programie OMS nie skupia się na żadnym hejcie, tylko wypowiada swobodne myśli na wiele tematów jako doświadczony i inteligentny człowiek i bardzo przyjemnie się kogoś takiego slucha. Po prostu.
https://twitter.com/DelrayBeachOpen/status/834528870527279108Dopiero do domu wróciłem i gdzie można sprawdzić kiedy zagrają mecze w Delray Beach
Przeniesione na jutro meczeDopiero do domu wróciłem i gdzie można sprawdzić kiedy zagrają mecze w Delray Beach
Wiesz może czemu kurs przedmeczowy był wyższy na Ramosa? Fognini lepszy na mączce czy co ?Ramos 2.set @ 1,80
Fog lepszy na każdej nawierzchnu, tutaj tylko kwestia tego czy mu się chceWiesz może czemu kurs przedmeczowy był wyższy na Ramosa? Fognini lepszy na mączce czy co ?
Ło Jezu, no przeciez widziałem to, celowo tak napisałem... Niezbyt czy Zbyt - jeden Uj... Wiadomo o co chodzi. Chyba juz nie miałeś do czego się przysrac i na sile łapiesz za słówka.Gdybys czytal ze zrozumieniem to wiedzial bys ze NIEZBYT kojarze (uzylem takiego slowa). Czyli nie wypowiem sie o nim tak jak o Borku, Koltoniu czy Zarzecznym.
Coz mam Ci napisac, gosciu jest przy tablicy, udzielono mu glosu. Powiedziec cos musi, bo za to mu placa, a ze negowanie u nas dobrze sie sprzedaje to...
Ogladajac/czytajac o pilce chcialbym rzeczowych materialow, swiezego pogladu i argumentow a nie, spuszczania sie nad swoja osoba, notorycznych opowiastek z przeszlosci, majaczenia trzy po trzy. Gdybym chcial sie posmiac to wlaczyl bym sobie kabaret.