>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
5567 719

5567

Użytkownik
Ja uwielbiam słuchać Zarzecznego ???? Każdy uważa Go za pajaca, a ja odwrotnie. Zawsze mam bekę jak podpuszcza swojego rozmówcę, albo dowala historie z kosmosu, a gawiedź się podnieca, że Zarzeczny mitoman. No i oczywiście rogaliki zjadane przez Zarzecznego to już legenda ????
#TeamZarzeczny
On niektóre kwestie porusza specjalnie żeby sprowokować. To jest mega inteligentny człowiek, ale to tez tylko inteligentni mogą zauważyć. ????

Mam ze 2 odcinki OMS zalegle, zaraz się biorę za nie : )

Otrzymane punkty reputacji: +1
D 570

duff999

Użytkownik
Ja uwielbiam słuchać Zarzecznego ???? Każdy uważa Go za pajaca, a ja odwrotnie. Zawsze mam bekę jak podpuszcza swojego rozmówcę, albo dowala historie z kosmosu, a gawiedź się podnieca, że Zarzeczny mitoman. No i oczywiście rogaliki zjadane przez Zarzecznego to już legenda ????
#TeamZarzeczny
One Man Show ???? ????
Pawcio uprawia dobry trolling , a hejterzy nic a nic nie łapią :cool:

owca26 171

owca26

Użytkownik
Zapomniałem rozliczyć. Oglądałem tylko drugą połowę to straszną padakę grali jakby nie chcieli awansować.

A tu się pochwale.
Wytypowałem dobrze DW w obu meczach ale zamknąłem niestety w 80 minusie za ponad połowę wygranej. Szkoda bo dociągneli w obu meczach ale bałem się tych ataków Sevilli ????

Kurs 82,50 i stawka niestety tylko 15.
to jest idealny przykład na to że całe to zamykanie to jest mega głupi pomysł, naprawdę czy zdajecie sobie sprawę że tracicie na tym ?? skoro chcecie się bawić w zamykanie czyli tak naprawdę trading to zacznijcie single posyłać w Betfair tam macie wyższe kursy
serio myślicie że bukmacherzy chciali byc dobroczyncami i zrobili ten cały cash aut ?? przeciez w długim czasie na tym tracicie
pamętam jak kupel obstawił mecze chyba 2 w trakcie mistrzostw świata i wszystko pięknie ładnie i został mu mecz Meksyk - Holandia i dał oczywiście na 2, meksyk chyba proadził długo 1:0 i kolega wyciągnął jakieś ochłapy a gdyby zostawił to by wygrał 1100 funtów
ja już naprawdę pomijam fakt że jak gracie dwudrogowe zakład po kursach 1.83 to serce mi się kraje bo wiem że buk ma 17% marży na tym zakładzie a jeszcze z tym całym wyjmowaniem jeszcze bardziej dajecie im przewagę

maly_ze 56

maly_ze

Użytkownik
to jest idealny przykład na to że całe to zamykanie to jest mega głupi pomysł, naprawdę czy zdajecie sobie sprawę że tracicie na tym ?? skoro chcecie się bawić w zamykanie czyli tak naprawdę trading to zacznijcie single posyłać w Betfair tam macie wyższe kursy
serio myślicie że bukmacherzy chciali byc dobroczyncami i zrobili ten cały cash aut ?? przeciez w długim czasie na tym tracicie
pamętam jak kupel obstawił mecze chyba 2 w trakcie mistrzostw świata i wszystko pięknie ładnie i został mu mecz Meksyk - Holandia i dał oczywiście na 2, meksyk chyba proadził długo 1:0 i kolega wyciągnął jakieś ochłapy a gdyby zostawił to by wygrał 1100 funtów
ja już naprawdę pomijam fakt że jak gracie dwudrogowe zakład po kursach 1.83 to serce mi się kraje bo wiem że buk ma 17% marży na tym zakładzie a jeszcze z tym całym wyjmowaniem jeszcze bardziej dajecie im przewagę
Dlatego usuwa sie opcje zamkniecia ze swojego konta, i wtedy nie ma sie &quot;głupich&quot; mysli :cool:

domell 454

domell

Użytkownik
#TeamZarzeczny
Hejt się zawsze dobrze sprzedawał i sprzedawał się będzie. Polecam przejrzeć archiwum postów Zarzecznego, kogo i jak hejtował. A gdy się po czasie sytuacja odmienia, już inaczej śpiewa.
Nie robi mnie gościu, który mówi jak wiatr zawieje. Czego się spodziewać, z tego żyje więc musi mówić/pisać coś co da mu zarobek.

opensparviere 317

opensparviere

Użytkownik
Owca to wszystko zależy pewnie wiecej przykładów jest takich jak mówisz, ale wczoraj np pograłem dubla Bayer - Atleti x2 i City - Monaco x2, za 50zł kurs 3. Jak było 3-1 dla Monaco zamknąłem za 125zł, gdyby nie to to zakład byłby przegrany ????

maly_ze 56

maly_ze

Użytkownik
Owca to wszystko zależy pewnie wiecej przykładów jest takich jak mówisz, ale wczoraj np pograłem dubla Bayer - Atleti x2 i City - Monaco x2, za 50zł kurs 3. Jak było 3-1 dla Monaco zamknąłem za 125zł, gdyby nie to to zakład byłby przegrany ????
W meczy city-monaco nie było 1-3....

prezes96 27,7K

prezes96

Użytkownik
Hejt się zawsze dobrze sprzedawał i sprzedawał się będzie. Polecam przejrzeć archiwum postów Zarzecznego, kogo i jak hejtował. A gdy się po czasie sytuacja odmienia, już inaczej śpiewa.

Nie robi mnie gościu, który mówi jak wiatr zawieje. Czego się spodziewać, z tego żyje więc musi mówić/pisać coś co da mu zarobek.
Mistrzu, ale to uprawia 90% dziennikarstwa sportowego w Polsce. To samo robi Krzysiu Stanowski, Borek, Kołtoń. Sam pamiętam felietony po pierwszych meczach Nawałki (Sparingowych ze Szkotami i Litwinami hen, hen czasu temu). A teraz? Wszyscy wjeżdżają (za przeproszeniem) w tyłek aż miło selekcjonerowi, bo wyniki są. Także jak Pawke doskonale rozumiem :cool:

slimak9 185

slimak9

Użytkownik
Ale w sumie też co innego jest zamknąć ochłapy, a co innego zamykać z ponad połową zysku. Wiadomo, że nie zrobili tego z dobroci serca. Tak samo jak z dobroci serca nie prowadzą tej formy interesu. Po prostu ze wszystkiego trzeba umieć korzystać. Na necie krąży kupon z wczoraj z Niemiec, jak gościu postawił też dokładne wyniki na wczorajsze LM. I tylko City o jedną bramkę za dużo strzeliło.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom