5567
Użytkownik
Pawel Zarzeczny pozdrawia :grin:Uznali, że 2-0 w obliczu rewanżu na swoim terenie wystarczy... I słusznie
Mea kulpa
Pawel Zarzeczny pozdrawia :grin:Uznali, że 2-0 w obliczu rewanżu na swoim terenie wystarczy... I słusznie
Mea kulpa
Kolega, jak widzisz na noc Capitals? ????Bristol v Fulham under 2.5
1.80 Bet365
4 ostatnie spotkania to 4 overy hmmJa pójdę w drugą stronę i lekko over 2,5 @2.1
Lotnicy przeciętniaki Caps muszą to dziś przełamać w końcu, imo łatwy win kapitanów i tak też gramKolega, jak widzisz na noc Capitals? ????
W skali od 1 do Pingwinów wczoraj?Lotnicy przeciętniaki Caps muszą to dziś przełamać w końcu, imo łatwy win kapitanów i tak też gram
69 hehehe - Paweł ZarzecznyW skali od 1 do Pingwinów wczoraj?
Ponawiam pytanie ???? jeżeli 1 to 1, a 10 to Pingwiny wczoraj to na ile gramy stołecznych?
8Juwentus race to 9 roznych 3,25 3/10
O kurde, widzę, ze mam bratnia duszyczke na forumku :grin:69 hehehe - Paweł Zarzeczny
Gram średnia stawką bez szaleństw ale imo 8/10 winPonawiam pytanie ???? jeżeli 1 to 1, a 10 to Pingwiny wczoraj to na ile gramy stołecznych?
Zapomniałem rozliczyć. Oglądałem tylko drugą połowę to straszną padakę grali jakby nie chcieli awansować.Fenerbachce -1 @4.75
Jakoś widzi mi się ich awans ????
Ja uwielbiam słuchać Zarzecznego ???? Każdy uważa Go za pajaca, a ja odwrotnie. Zawsze mam bekę jak podpuszcza swojego rozmówcę, albo dowala historie z kosmosu, a gawiedź się podnieca, że Zarzeczny mitoman. No i oczywiście rogaliki zjadane przez Zarzecznego to już legenda ????O kurde, widzę, ze mam bratnia duszyczke na forumku :grin:
Bristol v Fulham under 2.5
1.80 Bet365