pan-kracy
Użytkownik
Pisałem długą odpowiedź ale usunęła mi się :grin:to jest idealny przykład na to że całe to zamykanie to jest mega głupi pomysł, naprawdę czy zdajecie sobie sprawę że tracicie na tym ?? skoro chcecie się bawić w zamykanie czyli tak naprawdę trading to zacznijcie single posyłać w Betfair tam macie wyższe kursy
serio myślicie że bukmacherzy chciali byc dobroczyncami i zrobili ten cały cash aut ?? przeciez w długim czasie na tym tracicie
pamętam jak kupel obstawił mecze chyba 2 w trakcie mistrzostw świata i wszystko pięknie ładnie i został mu mecz Meksyk - Holandia i dał oczywiście na 2, meksyk chyba proadził długo 1:0 i kolega wyciągnął jakieś ochłapy a gdyby zostawił to by wygrał 1100 funtów
ja już naprawdę pomijam fakt że jak gracie dwudrogowe zakład po kursach 1.83 to serce mi się kraje bo wiem że buk ma 17% marży na tym zakładzie a jeszcze z tym całym wyjmowaniem jeszcze bardziej dajecie im przewagę
W skrócie to zgadzam się i wiem, że od takich rzeczy jest giełda bo miałem okazję grać w betfair ale to typy rekreacyjne a oglądałem mecz w Sewilli i widziałem co się działo. Ogólnie chodziło mi, że wytypowałem poprawie dwa dokładne wyniki, nic więcej
Gdyby padł gol po zamknięciu zakładu to Twoja wypowiedź nie miałaby kompletnie sensu.