lamora365
Użytkownik
Za takie napierd... rakieta powinna być od razu dyskfalifikacjaFog lepszy na każdej nawierzchnu, tutaj tylko kwestia tego czy mu się chce
na razie się dąsa ????
Za takie napierd... rakieta powinna być od razu dyskfalifikacjaFog lepszy na każdej nawierzchnu, tutaj tylko kwestia tego czy mu się chce
na razie się dąsa ????
Zapraszam do tematuNo przynajmniej jeden mnie rozumie ????
Coś na nocke ?
A co z "parzyste - nieparzyste"? :grin:https://forum.bukmacherskie.com/f35/over-under-atp_open-142339-3.html#post6325505
Wracamy z 3cia kolejka potyczek Excel vs Vegas!
i po co ta ironia? ???? to tylko pokazuje jak lubisz dogryzac ????A co z "parzyste - nieparzyste"? :grin:
gram odwrotne, niespodzianke pre @ 3.50 zobaczymy!:d powalczą myśleMurray/Soares - Daniell/Demoliner 2:0
@1.80 bet365
Zle mnie zrozumiałeś. Troche Cie poznałem, wiem, ze masz wszystko skupulatnie w Excelu wyliczone, no i bylem ciekaw jak te zakłady na "parzyste - nieparzyste" sie finalnie w statystykach prezentowaly :]i po co ta ironia? ???? to tylko pokazuje jak lubisz dogryzac ????
Dobra widocznie to nie jest ich dzień ???? ide spać i mam nadzieję ze wstanę i mnie miło zaskocząJA próbuje lekko Mogi w kosza ???? Kurs 6,75
Wczoraj udało się z Franca za 3,85 jest duzo czasu więc lekko można
Za takie napieprzanie rakietą od razu powinna być dyskwalifikacja.Oj Fognini za takie coś kolejną karę finansową powinien dostać.