lamora365
Użytkownik
W tym meczu to już n- ty razZa takie napieprzanie rakietą od razu powinna być dyskwalifikacja.
W tym meczu to już n- ty razZa takie napieprzanie rakietą od razu powinna być dyskwalifikacja.
Popatrz na to z drugiej strony, pograles, pociagnales jednorekiego bandyte, wygrales 0zl, ale cos sobie pogral to Twoje.Na urodziny dostałem 10free spinów od Betsafe aż całe 0zl wygrałem, na pewno nic nie było "podkręcane" w drugą stronę ???? ale gest fajny
Co racja to racja ale z drugiej strony miałem nadzieję że podkręcą mi te spiny żeby mi pokazać jak to łatwo wygrać, żebym władował tam kasę ale cóż co pokręciłem to moje ????Popatrz na to z drugiej strony, pograles, pociagnales jednorekiego bandyte, wygrales 0zl, ale cos sobie pogral to Twoje.
@5567, pogralem chyba 35 zakladow, bylem na plus, ale niestety jak z hazardzistami bywa ..brakuje samo dyscypliny. Ostatnio zagralem na nieparzyste w meczu w Australii bodajze i weszlo latwo Buk pewnie zly bo nikt tego nie pogral a wiec nie wyrownali 50/50 po jednej i drugiej stronie.
panie co dzisiaj pewniejsze capitals czy panthers?Co racja to racja ale z drugiej strony miałem nadzieję że podkręcą mi te spiny żeby mi pokazać jak to łatwo wygrać, żebym władował tam kasę ale cóż co pokręciłem to moje ????
Polecam za drobne!San Jose v Real Potosi
BTS
2.75 Bet365
Mimo czerwa dalej cisną, coś mogą ustrzelić.
Raczej Pantery, w niezłym gazie są, liczę że dziś Caps przerwą tą serie przegranych ale równie dobrze może być jakieś podłamanie i 3 przegrana aczkolwiek sądzę że to bd izi win.panie co dzisiaj pewniejsze capitals czy panthers?
Zagrane doslownie przed chwila over 2 goli po @1,8, kilka sekund czekania i gol, dzieki :dPolecam za drobne!
Zagrałeś inny typ, moja drużyna nie strzeliła więc brawo dla CiebieZagrane doslownie przed chwila over 2 goli po @1,8, kilka sekund czekania i gol, dzieki :d
Zgadza sie, ale polecales gola, wiec pomogles mi wytypowac .Zagrałeś inny typ, moja drużyna nie strzeliła więc brawo dla Ciebie
Full sklad, oni tam głodni gry ciągle. Zresztą nie po to się ściąga simono który w Korei na bombie grał żeby go oszczędzać na środku. Sada3-0 można próbować 2.25Nikt nie wie czy Sada wychodzi podstawowym składem?
Murray/Soares - Daniell/Demoliner 2:0
@1.80 bet365
BTS we Francji @2.25 bet365
Szkoda bo mieli kilka akcji, na szczęście zagrałem over 2.5 bo było widać że gospodarze jeszcze coś wcisną więc mały plusik chociaż mógł być większySan Jose v Real Potosi
BTS
2.75 Bet365
Mimo czerwa dalej cisną, coś mogą ustrzelić.
Jeszcze na live:Robredo/Sa - Molteni/Schwartzman
@1.61 Bet365
Polecam mecz za około pół godziny
Over 2,5 w Boliwii @1,90
CS Sergipe priwadzenie do przerwy @1.95