>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Na urodziny dostałem 10free spinów od Betsafe aż całe 0zl wygrałem, na pewno nic nie było &quot;podkręcane&quot; w drugą stronę ???? ale gest fajny :p
Popatrz na to z drugiej strony, pograles, pociagnales jednorekiego bandyte, wygrales 0zl, ale cos sobie pogral to Twoje:p.
@5567, pogralem chyba 35 zakladow, bylem na plus, ale niestety jak z hazardzistami bywa ..brakuje samo dyscypliny. Ostatnio zagralem na nieparzyste w meczu w Australii bodajze i weszlo latwo:p Buk pewnie zly bo nikt tego nie pogral a wiec nie wyrownali 50/50 po jednej i drugiej stronie.

verno 764,7K

verno

Znawca - Hokej
Popatrz na to z drugiej strony, pograles, pociagnales jednorekiego bandyte, wygrales 0zl, ale cos sobie pogral to Twoje:p.

@5567, pogralem chyba 35 zakladow, bylem na plus, ale niestety jak z hazardzistami bywa ..brakuje samo dyscypliny. Ostatnio zagralem na nieparzyste w meczu w Australii bodajze i weszlo latwo:p Buk pewnie zly bo nikt tego nie pogral a wiec nie wyrownali 50/50 po jednej i drugiej stronie.
Co racja to racja ale z drugiej strony miałem nadzieję że podkręcą mi te spiny żeby mi pokazać jak to łatwo wygrać, żebym władował tam kasę ale cóż co pokręciłem to moje ????

13tristan37 515

13tristan37

Użytkownik
Co racja to racja ale z drugiej strony miałem nadzieję że podkręcą mi te spiny żeby mi pokazać jak to łatwo wygrać, żebym władował tam kasę ale cóż co pokręciłem to moje ????
panie co dzisiaj pewniejsze capitals czy panthers?

verno 764,7K

verno

Znawca - Hokej
panie co dzisiaj pewniejsze capitals czy panthers?
Raczej Pantery, w niezłym gazie są, liczę że dziś Caps przerwą tą serie przegranych ale równie dobrze może być jakieś podłamanie i 3 przegrana aczkolwiek sądzę że to bd izi win.

P 1,8K

patced

Użytkownik
Nikt nie wie czy Sada wychodzi podstawowym składem?
Full sklad, oni tam głodni gry ciągle. Zresztą nie po to się ściąga simono który w Korei na bombie grał żeby go oszczędzać na środku. Sada3-0 można próbować 2.25
3-0✅

verno 764,7K

verno

Znawca - Hokej
San Jose v Real Potosi
BTS
2.75 Bet365
Mimo czerwa dalej cisną, coś mogą ustrzelić.
⛔ Szkoda bo mieli kilka akcji, na szczęście zagrałem over 2.5 bo było widać że gospodarze jeszcze coś wcisną więc mały plusik chociaż mógł być większy :p

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom