quick.
Znawca Tenis
Co ma mamusia do tego, że przegrała seta ze stanu 5-2?Jak się nie ma trenera tylko "chorą" mamusię ...
Co ma mamusia do tego, że przegrała seta ze stanu 5-2?Jak się nie ma trenera tylko "chorą" mamusię ...
Mladenovic już nie ma w meczu, będzie spóźniona na nóżkach i grała na raz . Ona nigdy nie umiała grać tiebreku, zawsze zagotowana i sparaliżowana, żałuję że nie zamknąłem, a były dwie okazję. Karaczan z Kazachstanu to wygrywa!Ajj Mladenovic, mecz na tacy i teraz będą nerwy.
Człowieku co Ty w ogóle mówisz.Mladenovic już nie ma w meczu, będzie spóźniona na nóżkach i grała na raz . Ona nigdy nie umiała grać tiebreku, zawsze zagotowana i sparaliżowana, żałuję że nie zamknąłem, a były dwie okazję. Karaczan z Kazachstanu to wygrywa!
1 seria sie liczyJak w bet365 rozliczaja zaklad kto wygra w skokach jak 2 seria się nie odbędzie?
Chyba w lazio mozna pver grac 2:4 jest
Mysle ze over 6.5 smialo
Edit.
Heh 5:2
No to over 7.5 [I1.57[/i]
Co ma ? Że mamusia się pojawiła na korcie jako doradca jak już było 5-6 a nie 5-2. Zresztą tam nie ma żadnych cennych rad, bo kto ma doradzić jak nie osoba która widzi to z boku , ewidentnie było widać pasywna grę Mladenovic, a Putintseva się rozjbujala, a mamusia liczyła że się samo wygra, zresztą Mladenovic to samo, Zero w kutych schematów i zachowań w Banie, dlatego jest 51 w rankingu. Wielkie paniusie z Francji ...Co ma mamusia do tego, że przegrała seta ze stanu 5-2?
Nie rozumiem co ma do tego "mamusia" ?Jak się nie ma trenera tylko "chorą" mamusię ...
Argumentacja że to sa kobiety jest dla prymitywow typerskich, tematu nie rozwijam bo po co jak po drugiej stronie niedzielny typer z jakimiś pseudo tezami w bitymi w banieCzłowieku co Ty w ogóle mówisz.
To są kobiety i każdy wie, że u nich wszystko jest możliwe.
Sam postawiłem pre na Francuzkę ale w tym 3 secie spodziewam się wszystkiego dosłownie.
ja dostałem zwrot co za żenadaJak w bet365 rozliczaja zaklad kto wygra w skokach jak 2 seria się nie odbędzie?
Na stronie espn tez jest 5 kartekWg operatora kartka jest. Ale czy była?
I jeszcze coś takiego
https://twitter.com/SkyBet/status/828265083662917632
mamusia Murraya to mu kibicuje a nie trenuje, ten człowiek to ma oddzielnych ludzi od śniadania, obiadu i kolacji, cały czas wielki sztab przy nim, od rozgrzewki, treningu i główny coach itp więc nie wygaduj głupot !Nie rozumiem co ma do tego "mamusia" ?
O matce Murraya też tak mówiona, a teraz gdzie jest Murray ?
Man City @2.62
:grin::grin::grin:Argumentacja że to sa kobiety jest dla prymitywow typerskich, tematu nie rozwijam bo po co jak po drugiej stronie niedzielny typer z jakimiś pseudo tezami w bitymi w banie
Nie od dziś wiadomo, że tam najwięcej zawsze mama miała do powiedzenia.mamusia Murraya to mu kibicuje a nie trenuje, ten człowiek to ma oddzielnych ludzi od śniadania, obiadu i kolacji, cały czas wielki sztab przy nim, od rozgrzewki, treningu i główny coach itp więc nie wygaduj głupot !