>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [52]

Status
Zamknięty.
P 441

polish.hammer

Użytkownik
Ajj Mladenovic, mecz na tacy i teraz będą nerwy.
Mladenovic już nie ma w meczu, będzie spóźniona na nóżkach i grała na raz . Ona nigdy nie umiała grać tiebreku, zawsze zagotowana i sparaliżowana, żałuję że nie zamknąłem, a były dwie okazję. Karaczan z Kazachstanu to wygrywa!

mr.simpson 261

mr.simpson

Użytkownik
Mladenovic już nie ma w meczu, będzie spóźniona na nóżkach i grała na raz . Ona nigdy nie umiała grać tiebreku, zawsze zagotowana i sparaliżowana, żałuję że nie zamknąłem, a były dwie okazję. Karaczan z Kazachstanu to wygrywa!
Człowieku co Ty w ogóle mówisz.
To są kobiety i każdy wie, że u nich wszystko jest możliwe.
Sam postawiłem pre na Francuzkę ale w tym 3 secie spodziewam się wszystkiego dosłownie.

P 441

polish.hammer

Użytkownik
Co ma mamusia do tego, że przegrała seta ze stanu 5-2?
Co ma ? Że mamusia się pojawiła na korcie jako doradca jak już było 5-6 a nie 5-2. Zresztą tam nie ma żadnych cennych rad, bo kto ma doradzić jak nie osoba która widzi to z boku , ewidentnie było widać pasywna grę Mladenovic, a Putintseva się rozjbujala, a mamusia liczyła że się samo wygra, zresztą Mladenovic to samo, Zero w kutych schematów i zachowań w Banie, dlatego jest 51 w rankingu. Wielkie paniusie z Francji ...

P 441

polish.hammer

Użytkownik
Człowieku co Ty w ogóle mówisz.
To są kobiety i każdy wie, że u nich wszystko jest możliwe.
Sam postawiłem pre na Francuzkę ale w tym 3 secie spodziewam się wszystkiego dosłownie.
Argumentacja że to sa kobiety jest dla prymitywow typerskich, tematu nie rozwijam bo po co jak po drugiej stronie niedzielny typer z jakimiś pseudo tezami w bitymi w banie

P 441

polish.hammer

Użytkownik
Nie rozumiem co ma do tego &quot;mamusia&quot; ?
O matce Murraya też tak mówiona, a teraz gdzie jest Murray ?
mamusia Murraya to mu kibicuje a nie trenuje, ten człowiek to ma oddzielnych ludzi od śniadania, obiadu i kolacji, cały czas wielki sztab przy nim, od rozgrzewki, treningu i główny coach itp więc nie wygaduj głupot !

noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
mamusia Murraya to mu kibicuje a nie trenuje, ten człowiek to ma oddzielnych ludzi od śniadania, obiadu i kolacji, cały czas wielki sztab przy nim, od rozgrzewki, treningu i główny coach itp więc nie wygaduj głupot !
Nie od dziś wiadomo, że tam najwięcej zawsze mama miała do powiedzenia.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom