Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Mladenovic już nie ma w meczu, będzie spóźniona na nóżkach i grała na raz . Ona nigdy nie umiała grać tiebreku, zawsze zagotowana i sparaliżowana, żałuję że nie zamknąłem, a były dwie okazję. Karaczan z Kazachstanu to wygrywa!
Mladenovic już nie ma w meczu, będzie spóźniona na nóżkach i grała na raz . Ona nigdy nie umiała grać tiebreku, zawsze zagotowana i sparaliżowana, żałuję że nie zamknąłem, a były dwie okazję. Karaczan z Kazachstanu to wygrywa!
Człowieku co Ty w ogóle mówisz.
To są kobiety i każdy wie, że u nich wszystko jest możliwe.
Sam postawiłem pre na Francuzkę ale w tym 3 secie spodziewam się wszystkiego dosłownie.
Co ma ? Że mamusia się pojawiła na korcie jako doradca jak już było 5-6 a nie 5-2. Zresztą tam nie ma żadnych cennych rad, bo kto ma doradzić jak nie osoba która widzi to z boku , ewidentnie było widać pasywna grę Mladenovic, a Putintseva się rozjbujala, a mamusia liczyła że się samo wygra, zresztą Mladenovic to samo, Zero w kutych schematów i zachowań w Banie, dlatego jest 51 w rankingu. Wielkie paniusie z Francji ...
Człowieku co Ty w ogóle mówisz.
To są kobiety i każdy wie, że u nich wszystko jest możliwe.
Sam postawiłem pre na Francuzkę ale w tym 3 secie spodziewam się wszystkiego dosłownie.
Argumentacja że to sa kobiety jest dla prymitywow typerskich, tematu nie rozwijam bo po co jak po drugiej stronie niedzielny typer z jakimiś pseudo tezami w bitymi w banie
mamusia Murraya to mu kibicuje a nie trenuje, ten człowiek to ma oddzielnych ludzi od śniadania, obiadu i kolacji, cały czas wielki sztab przy nim, od rozgrzewki, treningu i główny coach itp więc nie wygaduj głupot !
Argumentacja że to sa kobiety jest dla prymitywow typerskich, tematu nie rozwijam bo po co jak po drugiej stronie niedzielny typer z jakimiś pseudo tezami w bitymi w banie
mamusia Murraya to mu kibicuje a nie trenuje, ten człowiek to ma oddzielnych ludzi od śniadania, obiadu i kolacji, cały czas wielki sztab przy nim, od rozgrzewki, treningu i główny coach itp więc nie wygaduj głupot !