julek
Użytkownik
Przecież była kartka ? Przynajmniej tak realizator pokazałSwansea po tej swojej bramce jakoś tak bez werwy grali. Myślałem, że bardziej gryżć będą trawę.
Przecież była kartka ? Przynajmniej tak realizator pokazałSwansea po tej swojej bramce jakoś tak bez werwy grali. Myślałem, że bardziej gryżć będą trawę.
Brugia- Charleroi btts
2@
B365
W enschede pachnie bramka dla twente,"FEJNORD" czesto daje okazje do kontry ????
Twente bramka przed 80min @1.9
No właśnie była czy nie? Bo na flashscore jej nie maPrzecież była kartka ? Przynajmniej tak realizator pokazał
Aarau schaffhausen over 1.5 gola
1.5 bet365
A to dlaczego, skoro rzuciły 17 bramek ???? ?nie to zebym sie czepial ale to to raczej na minus
Przecież Don zdobył pierwszy 17 bramek nawet... Także kolega typ na plusnie to zebym sie czepial ale to to raczej na minus
Anthony Taylor.Kto sędziuje Lester z Man Utd?
zenada francuska żyrafa stanęła w miejscu bo jakaś taka delikatna się zrobiła, dla tego nigdy to nic wielkiego nie osiągnie z tą swoją mamusiąMladenovic 2-0 w setach @ 2.85
5j
Nie byłaby na pewno. Myślę, że teraz @2 jak równy stan meczu to lekkie value po tym 2 secie na Kazaszkę. Tak jak ktoś nie grał pre to można teraz to zrobić.Włączyła się "kontuzja mózgu" u Mladenović, dlatego jestem dobrej myśli w 3. secie. Gdyby ona miała poukładane w głowie to z takim tenisem nie byłaby 51. na świecie.
Set Putincewa!
po 90 min realizator pokazał kartkę na pewno, ale nie widziałem za coNo właśnie była czy nie? Bo na flashscore jej nie ma
Jak się nie ma trenera tylko "chorą" mamusię ...Włączyła się "kontuzja mózgu" u Mladenović, dlatego jestem dobrej myśli w 3. secie. Gdyby ona miała poukładane w głowie to z takim tenisem nie byłaby 51. na świecie.
Set Putincewa!
powiem Ci ,że ja też, a kurs 5,5 szkoda nie zagraćLisy dzisiaj pogonią Man Utd cos czuje
Over 4,5 na plus, ale właśnie była ta kartka czy nie? Na flaschscore nie ma jej, na razie na oficjalnej PL też nie. Przypomina mi się mecz Realu, gdzie najpierw nie było, a poźniej była, a tu odwrotna sytuacja pewnie będzie.Jak macie rozliczone kartki w man city?