Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
okazje byly juz w 1 polowie i to naprawde dobre
Chyba w lazio mozna pver grac 2:4 jest
Mysle ze over 6.5 smialo
Edit.
Heh 5:2
No to over 7.5 [I1.57[/i]
Włączyła się "kontuzja mózgu" u Mladenović, dlatego jestem dobrej myśli w 3. secie. Gdyby ona miała poukładane w głowie to z takim tenisem nie byłaby 51. na świecie.
Włączyła się "kontuzja mózgu" u Mladenović, dlatego jestem dobrej myśli w 3. secie. Gdyby ona miała poukładane w głowie to z takim tenisem nie byłaby 51. na świecie.
Nie byłaby na pewno. Myślę, że teraz @2 jak równy stan meczu to lekkie value po tym 2 secie na Kazaszkę. Tak jak ktoś nie grał pre to można teraz to zrobić.
Over 4,5 na plus, ale właśnie była ta kartka czy nie? Na flaschscore nie ma jej, na razie na oficjalnej PL też nie. Przypomina mi się mecz Realu, gdzie najpierw nie było, a poźniej była, a tu odwrotna sytuacja pewnie będzie.