>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [52]

Status
Zamknięty.
quick. 5,2K

quick.

Znawca Tenis
Takie bzdury to pisz sobie na blogu, a nie Tu
Jedyną osobą, która pisze tutaj bdury jak na razie jesteś ty i dziwię się, że administracja nic z tym nie robi. Bo ani nie są to typy ani nic nie wnosisz do dyskusji. Pograłeś, przegrałeś to trudno, bywa i tak.

P 441

polish.hammer

Użytkownik
Czemu używasz angielskich zwrotów? boisz się że ktoś nie zrozumie po polsku, w Polsce Polak do Polaka mówi po polsku. Więc nie pre-match a zakład przed meczowy, chyba ze umiesz angielski perfekcyjnie, a nie kilka zwrotów z branży zakładów...

j.suli 6,4K

j.suli

Użytkownik
Czemu używasz angielskich zwrotów? boisz się że ktoś nie zrozumie po polsku, w Polsce Polak do Polaka mówi po polsku. Więc nie pre-match a zakład przed meczowy, chyba ze umiesz angielski perfekcyjnie, a nie kilka zwrotów z branży zakładów...
A Ty czemu masz angielski nick?.nie znasz jego znaczenia w jezyku polskim?

wisla9110 1,6K

wisla9110

Użytkownik
Człowieku okresu dzisiaj dostałeś? Do każdego się prujesz, zluzuj portki albo odpocznij od bukmacherki, bo widzę Ci nie służy.

noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
Jedyną osobą, która pisze tutaj bdury jak na razie jesteś ty i dziwię się, że administracja nic z tym nie robi. Bo ani nie są to typy ani nic nie wnosisz do dyskusji. Pograłeś, przegrałeś to trudno, bywa i tak.
Trzeba dodać go po prostu do ignorowanych i spokój. Unikniemy bezwartościowych postów i spinek, bo tylko to wnosi do tematu.

bo86bo 17K

bo86bo

Użytkownik
Nie wiem co ma przemawiać dziś za Lisami? Rozumiem,że United nie rozpieszcza ale przegrać nie przegrają... jakbym miał coś grać to remis i ewentualnie jak kurs znacznie urośnie uderzyć w Diabły. Jednak ja jestem kibiciem United mogę mieć ograniczoną wizję ;)

fuego 29

fuego

Użytkownik

Hahaha, powiedział - Polish.Hammer????

wisla9110 1,6K

wisla9110

Użytkownik
Man Utd handi -3 RR @2,30. Lisy dzisiaj raczej tanio skóry nie sprzedadzą, a Man Utd złapało ostatnio lekką zadyszkę. Jak dla mnie wskazuje to na walenie głową w mur czyt. wrzutka na Ibrę -&gt; wybijanie piłek przez Morgana i Hutha, którzy wirtuozami techniki nigdy nie zostaną -&gt; RR.

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkowka , Wlochy Serie A1 kobiet
Godzina: 17:00
Spotkanie : Casalmaggiore- Novara
Typ: 1
Kurs: 1,48
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Wielki mecz ligi wloskiej kobiet! Spotkanie pomiedzy 2 i 3 zespolem! Moim zdecydowanym faworytem jest Casalmaggiore - bilans 13-1 . Druzyna ta nie przegrala jescze w tym sezonie u siebie . W lidze przydarzyla sie im jedna porazka z Busto oraz w pucharze z Modena i w LM z Eczacibasi . Novara tez jest swietnym zesplem. Wygraly 10 meczow z rzedu w tym z Modena i Bergamo i pewne maja ochote na nastepne zwyciestwa. Jednak nie tym razem! Casallmagiore prezentuje boska siatkowke ostatnimi czasy . Od kilku tygodni wciagnela mnie siatkowka kobiet -wloska i francuska. W meczu z Bolzano , Casalmagiore doslownie rozbijalo wyzej wymieniona druzyne. Odrzucajaca zagrywka . dobra gra blokiem . mocne ataki i brak przestojow w tym meczu bardzo mi sie spodobal! Bolzano gralo potem z Conegliano i widac bylo ,ze tak dobrze sobie nie radza z nimi jak Casa ( uratowaly 3-0 , bo Bolzano mialo przestoj w grze gdzie stracily z 8 pkt z rzedu) . Ludzie moga doszukiwac sie , ze moze Novara wygra dzis , bo wczoraj byly 2 &#39;&#39;niespodzianki&#39;&#39;. Jednak dla mnie nie bylo zaskoczeniem wygrana Clubu Italia z Busto ( mlode Wloszki umieja zagrac dobry mecz !!) oraz Bergamo z Modena ( od razu mowilem , ze Bergamo moze wygrac!) Powodzenia!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom