arces1992
Użytkownik
To samo było w półfinale ze Stanem, "taktyczny medical". Tylko, że Stan to pusiak i się spalił, z Nadalem oby było inaczejRodżer bierze medicala, ktoś coś, dlaczego?
To samo było w półfinale ze Stanem, "taktyczny medical". Tylko, że Stan to pusiak i się spalił, z Nadalem oby było inaczejRodżer bierze medicala, ktoś coś, dlaczego?
poszedł się wysraćRodżer bierze medicala, ktoś coś, dlaczego?
Tu nie chodzi o inwestycje. Gość leci na fejmie z plażówki. Nie atakuje tutaj nikogo, tylko poruszam jedną rzecz. Ludzie biorą w ciemno jego typy, bo wiedzą, że trafia coś tam z jakiejś kategorii sportu to i tutaj ma jakieś pojęcie. Prawda jest taka, znasz się na kilku dyscyplinach = nie znasz się na niczym co potwierdzą prędzej czy później wszelakie statystyk czy saldo na koncie.No ja tam duzo w te sporty nie inwestuje, cholernie ciężko tam coś ugrac w tej zimówce.
ZWROTGenclerbirligi v Osmanlispor FK
Over 1 gola do polowy @2,6
Jak dla mnie to trochę taktyczna zagrywka.Rodżer bierze medicala, ktoś coś, dlaczego?
No zabawne, zabawne. ????poszedł się wysrać
Ale ja to serio napisałem. ???? żaden zgryz czy napinka :wink:No zabawne, zabawne. ????
Odpowiedz na poziomiewez lepiej braveran
Zgadzam się,dlatego dorosłem do tego,żeby skupic się na jednej dyscyplinie,ktora przynosi mi korzyści i jest to koszykówka, reszte gram od święta.Tu nie chodzi o inwestycje. Gość leci na fejmie z plażówki. Nie atakuje tutaj nikogo, tylko poruszam jedną rzecz. Ludzie biorą w ciemno jego typy, bo wiedzą, że trafia coś tam z jakiejś kategorii sportu to i tutaj ma jakieś pojęcie. Prawda jest taka, znasz się na kilku dyscyplinach = nie znasz się na niczym co potwierdzą prędzej czy później wszelakie statystyk czy saldo na koncie.
probowalem sie dostosowac do twojegoOdpowiedz na poziomie