>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [52]

Status
Zamknięty.
brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Zepnij się chłopaku, chwyć za te stare kule, ściśnij mocno i wygraj ten mecz, zaprzecz moim słowom o słabej psychice chociaż raz ;) Strasznie nie lubię defensywy Nadala na dłuższą metę, chociaż w tym meczu i tak więcej kończy ;)

wsc 169,5K

wsc

Użytkownik
Barcelona dzisiaj nic wielkiego nie prezentuje...
Nic nowego, od kilku tygodni nie prezentuje nic nowego, Neymar nie strzelił bramki od iluś tam spotkań, Suarez cien pilkarza z zeszłego sezonu jedynie Messi jak musi to pokazuje klase .

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Federer spryciarz. Myślę, że te medicale specjalnie brane po to, by wybić z rytmu Nadala.
Monfils też próbował zrobić taktykę &quot;na Djoka&quot; w meczu z Nadalem i się nie udało. Jeśli nie ma się argumentów sportowych w starciu z Nadalem to przegrana gwarantowana.

seba6 533

seba6

Użytkownik
nadal przy swoim serwisie bardzo pasywnie a federer nakrecony na odrobienie. to zle moze sie skonczyc
rafa zaczyna grac jak juz ma noz na gardle

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Nic nowego, od kilku tygodni nie prezentuje nic nowego, Neymar nie strzelił bramki od iluś tam spotkań, Suarez cien pilkarza z zeszłego sezonu jedynie Messi jak musi to pokazuje klase .
Tu nie chodzi o słabą formę Barcelony tylko o godzinę grania meczu. Tylko raz byłem świadkiem w tym sezonie jak ktoś pokrył over 2,5 grając o godzinie 12 w Hiszpanii i był to Real jak wygrał 3:0. Barcelona gra już po raz któryś o tej godzinie i kolejny raz niemiłosiernie męczy bułę. Poświęćcie chwilę czasu na przeszukanie każdej kolejki to zobaczycie, że to o czym mówię to nie są moje fantazje i rzeczy wyssane z palca

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Często tak jest, ale z betisem pewnie wygrają po przerwie przycisna
Po prostu większość zespołów gra na dużej intensywności już od pierwszych minut, przy czym nie potrafią utrzymać jej do końca meczu.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom