duda
Użytkownik
Nie udało się.Betis HT @9. Grają lepiej, można spróbować lekko.
Nie udało się.Betis HT @9. Grają lepiej, można spróbować lekko.
Betis vs Barcelona over 0,5 do przerwy @ 1.53
Nic nowego, od kilku tygodni nie prezentuje nic nowego, Neymar nie strzelił bramki od iluś tam spotkań, Suarez cien pilkarza z zeszłego sezonu jedynie Messi jak musi to pokazuje klase .Barcelona dzisiaj nic wielkiego nie prezentuje...
Monfils też próbował zrobić taktykę "na Djoka" w meczu z Nadalem i się nie udało. Jeśli nie ma się argumentów sportowych w starciu z Nadalem to przegrana gwarantowana.Federer spryciarz. Myślę, że te medicale specjalnie brane po to, by wybić z rytmu Nadala.
Często tak jest, ale z betisem pewnie wygrają po przerwie przycisnaBarcelona dzisiaj nic wielkiego nie prezentuje...
Tu nie chodzi o słabą formę Barcelony tylko o godzinę grania meczu. Tylko raz byłem świadkiem w tym sezonie jak ktoś pokrył over 2,5 grając o godzinie 12 w Hiszpanii i był to Real jak wygrał 3:0. Barcelona gra już po raz któryś o tej godzinie i kolejny raz niemiłosiernie męczy bułę. Poświęćcie chwilę czasu na przeszukanie każdej kolejki to zobaczycie, że to o czym mówię to nie są moje fantazje i rzeczy wyssane z palcaNic nowego, od kilku tygodni nie prezentuje nic nowego, Neymar nie strzelił bramki od iluś tam spotkań, Suarez cien pilkarza z zeszłego sezonu jedynie Messi jak musi to pokazuje klase .
Po prostu większość zespołów gra na dużej intensywności już od pierwszych minut, przy czym nie potrafią utrzymać jej do końca meczu.Często tak jest, ale z betisem pewnie wygrają po przerwie przycisna
delikatnie mówiąc jak nie wcisną zaraz po przerwie to z każdą minutą będzie coraz trudniej o to albo wymęczą 1:0 w końcówceBarcelona dzisiaj nic wielkiego nie prezentuje...
bo Roger gra teraz final AO i nie moze sie bronicPytanie do modów.
Dlaczego usuwa się opinie na temat typów Rogera..?