27,7K prezes96 Użytkownik Styczeń 29, 2017 #321 bo Roger gra teraz final AO i nie moze sie bronic Kliknij aby rozwinąć... A to nawet ładne było, uśmiechnąłem się ????
bo Roger gra teraz final AO i nie moze sie bronic Kliknij aby rozwinąć... A to nawet ładne było, uśmiechnąłem się ????
433 darkadi Użytkownik Styczeń 29, 2017 #322 bo Roger gra teraz final AO i nie moze sie bronic Kliknij aby rozwinąć... Dałbym Ci milion reputek, ale na dziś są wykorzystane XD
bo Roger gra teraz final AO i nie moze sie bronic Kliknij aby rozwinąć... Dałbym Ci milion reputek, ale na dziś są wykorzystane XD
K 48,2K krzy18s Użytkownik Styczeń 29, 2017 #323 Milwall Watford 1 kurs 3,10 betclic co myślicie? ????
423 randomizerr Użytkownik Styczeń 29, 2017 #324 Pytanie do modów. Dlaczego usuwa się opinie na temat typów Rogera..? Kliknij aby rozwinąć... Bo to niewygodne. Wszystko, co niewygodne jest od razu usuwane. Znaczy przepraszam, jest niezgodne z regulaminem, to nie temat na to, wiec nie spamuj.
Pytanie do modów. Dlaczego usuwa się opinie na temat typów Rogera..? Kliknij aby rozwinąć... Bo to niewygodne. Wszystko, co niewygodne jest od razu usuwane. Znaczy przepraszam, jest niezgodne z regulaminem, to nie temat na to, wiec nie spamuj.
533 seba6 Użytkownik Styczeń 29, 2017 #325 nadal teraz robi to samo co w 3 secie na poczatku i federer poleci juz z nim
362 szakal1991 Użytkownik Styczeń 29, 2017 #330 Mam nadala jestem czarnym kotem, krol juz w kolejce do kasy.
433 darkadi Użytkownik Styczeń 29, 2017 #332 Cholera, nie spojrzałem dziś przy robieniu kuponów na darta, a są spoko mecze, zwłaszcza dwa. Peter Wright - 2.00 Większy checkout Barneya - uj wie jaki kurs, nie chce mi się sprawdzać (kursik 2.10 - jednak takim leniem nie jestem)
Cholera, nie spojrzałem dziś przy robieniu kuponów na darta, a są spoko mecze, zwłaszcza dwa. Peter Wright - 2.00 Większy checkout Barneya - uj wie jaki kurs, nie chce mi się sprawdzać (kursik 2.10 - jednak takim leniem nie jestem)
6,7K rodzyn7 Użytkownik Styczeń 29, 2017 #336 Każdy piszący o słabej psychice Federera powinien teraz wyłapać bana. Ale nie, lepiej dawać bany za brak buka w poście. ????
Każdy piszący o słabej psychice Federera powinien teraz wyłapać bana. Ale nie, lepiej dawać bany za brak buka w poście. ????
2,4K applause Użytkownik Styczeń 29, 2017 #337 Fedex 43 gem 4.33 bet365 Kliknij aby rozwinąć... to sie tak musiało skonczyć ????