>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [52]

Status
Zamknięty.
erolyzer 253

erolyzer

Użytkownik
Nadal mial mecz na.wycagniecie reki , utrzymac swoje podanie.. Ale jak widac ten df przy 0-30 pokazal w jakim on byl stresie... Szkoda wielka fajne kursy byly polapane..

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Oglądam mecz na luzie i nie obstawiałem nic na ten finał, ale wygląda to tak jak myślałem przed nim. Wygra lepszy psychicznie i bardziej charakterny czyli Nadal, za którym nie przepadam, ale jest świetnym i kompletnym sportowcem. Federer już płacze mentalnie, zagrał piękny 3 set po czym przerosła go jak zwykle możliwość wygrania czegoś wielkiego. Ten facet jest miękki jak gąbka (niestety, bo gra pięknie stylowo i super się go ogląda). Z resztą widać jakie mają kobiety ;) Nadal piękną, inteligentną i uśmiechniętą Hiszpankę, wesołą i aż radość na nią patrzeć, a Fedex paszczura, który jest nadęty, wiecznie zły i na pewno trzyma krótko cały ich hajs ???? Taka młodsza wersja teściowej z opowiadań ???? Potwierdza się reguła, że słabsi mentalnie ludzie, mniej pewni siebie i bardziej skromni najczęściej są właśnie z takimi kobietami katami, bo imponuje im ich stanowczość ????
Przeżyjmy to jeszcze raz :!:

konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Ale kuwa dlaczego mam wierzyć że tak nie jest?
Cały świat chodzi na układach biedni nic nie znaczą bogaci wojnami i śmiercią maluczkich ustawiają świat.
Dlaczego mam myśleć że sport nie jest ustawiony skoro bukmacher to jest największa pralnia pieniędzy na świecie???
Bo mi ksiądz w kościele powie że dobro jest super a zło jest złe?
W takie rzeczy wierzą dzieci a tu się odbywa dymanie owieczek bez skrupółów.
A Ty se tam wierz w co chcesz

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom