>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [52]

Status
Zamknięty.
darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Tu nie chodzi o inwestycje. Gość leci na fejmie z plażówki. Nie atakuje tutaj nikogo, tylko poruszam jedną rzecz. Ludzie biorą w ciemno jego typy, bo wiedzą, że trafia coś tam z jakiejś kategorii sportu to i tutaj ma jakieś pojęcie. Prawda jest taka, znasz się na kilku dyscyplinach = nie znasz się na niczym co potwierdzą prędzej czy później wszelakie statystyk czy saldo na koncie.
Już straciłem nadzieję, że są na tym forum normalni i obiektywni ludzie, ale mi ją przywróciłeś. Zgadzam się w 100%. Pisałem o tym dosyć niedawno i użyłem dokładnie tych samych argumentów, ale rzuciło się na mnie stado psów i tyle z merytorycznej dyskusji było. Sam Roger nie odpowiedział mi na moje pytanie dlaczego mimo próśb Vidala nie wstawił podsumowania miesiąca ze swojego tematu i dlaczego nie rozlicza swoich przegranych zakładów, a wygrane rozlicza natychmiast. Oczywiście znowu rzucili się jego obrońcy. Najgorsze jest to, że nie mam nawet ochoty wchodzić z polemikę z takimi ludźmi bo nie mają żadnych argumentów dlaczego go bronią. Zapewne nawet 18 lat nie mają i stawiają za hajsik od rodziców z fortuny czy innych STS-ów

Otrzymane punkty reputacji: +8
applause 2,4K

applause

Użytkownik
Nadal czy Djoko mieli taką przewagę nad Federem że jak oni wchodzili do tenisa to Roger juz dawno był na topie. Mieli czas, możliwości żeby się przygotować do walki z nim

kubarks 5,4K

kubarks

Użytkownik
Sundby po raz kolejny przegrany bieg na dystansie w ten sam sposób. Co z tego że prowadzi lub trzyma się za plecami czołówki, skoro on nie jest sprinterem i bieg 30 km przegrywa na ostatniej prostej - nie przypadkowo przeciwko drugiemu sprinterowi z wczoraj ????

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Wilander mówił głupoty przed meczem że Nadal nie dogoni Federera w szlemach... tego faceta się naprawdę nie poważnie traktować ????

ted // nie da się łagodniej ? np &quot;mówił&quot; ?
E: poprawione ???? Ted jak zwykle dba o kulturę na forum ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom