krysteeek
Użytkownik
dlaczego?Federer psychika dzieciaczka
dlaczego?Federer psychika dzieciaczka
Czwórkę dzieci urodziła, to nie będzie też niewiadomo jak wyglądaćMirka Federer oparta o bandy wygląda jakby wejść to baru na wsi o 12 w niedziele to taki widok bym zastał ????
Widzi że backhand mu wgl nie idzie to i tak idzie a nóż może się przełamię, od takiego wielkiego sportowca wymagałbym więcej chłodnej głowy.dlaczego?
Mu chodziło o zachowanie, pozę Mirki, a nie wyglądCzwórkę dzieci urodziła, to nie będzie też niewiadomo jak wyglądać
Już straciłem nadzieję, że są na tym forum normalni i obiektywni ludzie, ale mi ją przywróciłeś. Zgadzam się w 100%. Pisałem o tym dosyć niedawno i użyłem dokładnie tych samych argumentów, ale rzuciło się na mnie stado psów i tyle z merytorycznej dyskusji było. Sam Roger nie odpowiedział mi na moje pytanie dlaczego mimo próśb Vidala nie wstawił podsumowania miesiąca ze swojego tematu i dlaczego nie rozlicza swoich przegranych zakładów, a wygrane rozlicza natychmiast. Oczywiście znowu rzucili się jego obrońcy. Najgorsze jest to, że nie mam nawet ochoty wchodzić z polemikę z takimi ludźmi bo nie mają żadnych argumentów dlaczego go bronią. Zapewne nawet 18 lat nie mają i stawiają za hajsik od rodziców z fortuny czy innych STS-ówTu nie chodzi o inwestycje. Gość leci na fejmie z plażówki. Nie atakuje tutaj nikogo, tylko poruszam jedną rzecz. Ludzie biorą w ciemno jego typy, bo wiedzą, że trafia coś tam z jakiejś kategorii sportu to i tutaj ma jakieś pojęcie. Prawda jest taka, znasz się na kilku dyscyplinach = nie znasz się na niczym co potwierdzą prędzej czy później wszelakie statystyk czy saldo na koncie.
wygrana:Oiartzun W 0,5ht/kurs 1.75/100zł/poszlooo
Brac wygrywać i dziekować staremu!!!!
To trzeba Hiszpanowi przyznać ile razy Dmitrov miał 30-0 i ten na spokoju wyciągał.Po zawodach ten gem był gwoździem do trumny z 40-15 to wyciągnał Brawo Nadal ????
Ale Boga w hazard nie mieszaj.Federer modle sie do boga o twoje zwyciestwo