>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [52]

Status
Zamknięty.
rodzyn7 6,7K

rodzyn7

Użytkownik
Oglądam mecz na luzie i nie obstawiałem nic na ten finał, ale wygląda to tak jak myślałem przed nim. Wygra lepszy psychicznie i bardziej charakterny czyli Nadal, za którym nie przepadam, ale jest świetnym i kompletnym sportowcem. Federer już płacze mentalnie, zagrał piękny 3 set po czym przerosła go jak zwykle możliwość wygrania czegoś wielkiego. Ten facet jest miękki jak gąbka (niestety, bo gra pięknie stylowo i super się go ogląda). Z resztą widać jakie mają kobiety ;) Nadal piękną, inteligentną i uśmiechniętą Hiszpankę, wesołą i aż radość na nią patrzeć, a Fedex paszczura, który jest nadęty, wiecznie zły i na pewno trzyma krótko cały ich hajs ???? Taka młodsza wersja teściowej z opowiadań ???? Potwierdza się reguła, że słabsi mentalnie ludzie, mniej pewni siebie i bardziej skromni najczęściej są właśnie z takimi kobietami katami, bo imponuje im ich stanowczość ????
17 wielkich szlemów, złoto olimpijskie.
Weź jak masz takie głupoty pisać to lepiej nic nie pisz. ????

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Koledzy, tyle że on nie analizował meczu tylko charaktery obydwu zawodników. Charakter w jakimś stopniu przekłada się potem na grę. Nadal zadziorny i zawsze walczy o swoje, a Roger opanowany, czasem zbyt. Obie postawy przynoszą korzyści, ale nie w każdych sytuacjach. Jak dla mnie super napisał

rodzyn7 6,7K

rodzyn7

Użytkownik
Gadasz o gościu który wygrał 17 razy szlema. Co to partnerek to zgoda, ale jakie to ma znaczenie? Berdych też ma ładną dupeczkę i tak dalej i tak dalej i co z tego wynika ? ????
O, to, to, to. Berdych to idealne zaprzeczenie tej beznadziejnej tezy. ????

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Federer wygra a to dlatego że na forum:
1.miało wygrać łatwo Nadal
2.miało nie być 5 setówki
3.w 5 secie na pewno Federer nie wytrzyma

A on w 5 wygra no i bukmacher też dzisiaj trochę wygra panowie co? Jak tam live idzie?
Radzę nie krakać ????

5567 719

5567

Użytkownik
Ja to się zastanawiam skąd on wywnioskowal, ze Nadalowa jest inteligentna. Bo ladniejsza i usmiechnieta? Na ogol jest odwrotnie wlasnie. Jak miałbym typować to Federerowa ma większe IQ ????

rodzyn7 6,7K

rodzyn7

Użytkownik
Ja to się zastanawiam skąd on wywnioskowal, ze Nadalowa jest inteligentna. Bo ladniejsza i usmiechnieta? Na ogol jest odwrotnie wlasnie. Jak miałbym typować to Federerowa ma większe IQ ????
Jak ma się mało kontaktu z kobietami to właśnie się ma takie przeświadczenie, że te ładne to są nie wiadomo jakie. ;)
Edit: ale ładna wcale nie znaczy głupia, żeby nie było. ????

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Gadasz o gościu który wygrał 17 razy szlema. Co to partnerek to zgoda, ale jakie to ma znaczenie? Berdych też ma ładną dupeczkę i tak dalej i tak dalej i co z tego wynika ? ????
To wyłącznie moja ocena ;) Cenię go za to co było kiedyś, ale teraźniejszość jest dla niego i jego psychiki brutalna ;) Dostanie od gościa, który czysto sportowo jest od niego po prostu słabszy ???? W finale największego ze szlemów ???? A co do dupeczek, to studiowałem psychologię i interesuję się nią od 13 lat. Uwierz mi, że wiele spraw o których większość społeczeństwa nie ma pojęcia na wpływ na nasze życie i nasze decyzje ;) Ale to temat rzeka, każdy człowiek jest inny i większość może odebrać mojego posta jako aroganckie wypociny, a to po prostu brutalna prawda ;) Btw...Nie oceniam ludzi po wyglądzie, oceniłem tylko pod kontem psychiki Federera ;)

D 238

daw1910

Użytkownik
Federer @2,1
Serwis 72% do 67%. Asy 14 do 4. Może być to kluczowe w secie na wyniszczenie. Więcej czasu na regeneracje miał Szwajcar. No i serce trochę podpowiada, jeśli nie teraz to.. może w ogóle.

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Ten finał można grać elegancko na live grając schematami. Roger z reguły dobrze zaczyna - secik, Nadal musi wygrać aby nie uciekł za daleko - secik, Roger podirytowany gra najlepszy tenis - secik, - Nadal z nożem na gardle - secik. Kolejnym schematem powinna być lepsza wytrzymałość Nadala = set i mecz. Zobaczymy

seba6 533

seba6

Użytkownik
Federer wygra a to dlatego że na forum:
1.miało wygrać łatwo Nadal
2.miało nie być 5 setówki
3.w 5 secie na pewno Federer nie wytrzyma

A on w 5 wygra no i bukmacher też dzisiaj trochę wygra panowie co? Jak tam live idzie?
wez lepiej braveran

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
A Berdych to może ze swoją zwichrowaną psychiką iść z Rogerem w tany ???? Hiszpankę Nadala znam z wywiadów, inteligentny facet potrafi po kilku zdaniach poznać intelekt drugiej osoby;) Miłego oglądania!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom