>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [52]

Status
Zamknięty.
brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Oglądam mecz na luzie i nie obstawiałem nic na ten finał, ale wygląda to tak jak myślałem przed nim. Wygra lepszy psychicznie i bardziej charakterny czyli Nadal, za którym nie przepadam, ale jest świetnym i kompletnym sportowcem. Federer już płacze mentalnie, zagrał piękny 3 set po czym przerosła go jak zwykle możliwość wygrania czegoś wielkiego. Ten facet jest miękki jak gąbka (niestety, bo gra pięknie stylowo i super się go ogląda). Z resztą widać jakie mają kobiety ;) Nadal piękną, inteligentną i uśmiechniętą Hiszpankę, wesołą i aż radość na nią patrzeć, a Fedex paszczura, który jest nadęty, wiecznie zły i na pewno trzyma krótko cały ich hajs ???? Taka młodsza wersja teściowej z opowiadań ???? Potwierdza się reguła, że słabsi mentalnie ludzie, mniej pewni siebie i bardziej skromni najczęściej są właśnie z takimi kobietami katami, bo imponuje im ich stanowczość ????

Otrzymane punkty reputacji: +2
lazzarov 300

lazzarov

Użytkownik
Oglądam mecz na luzie i nie obstawiałem nic na ten finał, ale wygląda to tak jak myślałem przed nim. Wygra lepszy psychicznie i bardziej charakterny czyli Nadal, za którym nie przepadam, ale jest świetnym i kompletnym sportowcem. Federer już płacze mentalnie, zagrał piękny 3 set po czym przerosła go jak zwykle możliwość wygrania czegoś wielkiego. Ten facet jest miękki jak gąbka (niestety, bo gra pięknie stylowo i super się go ogląda). Z resztą widać jakie mają kobiety ;) Nadal piękną, inteligentną i uśmiechniętą Hiszpankę, wesołą i aż radość na nią patrzeć, a Fedex paszczura, który jest nadęty, wiecznie zły i na pewno trzyma krótko cały ich hajs ???? Taka młodsza wersja teściowej z opowiadań ???? Potwierdza się reguła, że słabsi mentalnie ludzie, mniej pewni siebie i bardziej skromni najczęściej są właśnie z takimi kobietami katami, bo imponuje im ich stanowczość ????
analiza meczu tenisa na podstawie wyglądu partnerek graczy, nowe trendy wyznaczasz ???? bez spiny ????

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Gadasz o gościu który wygrał 17 razy szlema. Co to partnerek to zgoda, ale jakie to ma znaczenie? Berdych też ma ładną dupeczkę i tak dalej i tak dalej i co z tego wynika ? ????

konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Federer wygra a to dlatego że na forum:
1.miało wygrać łatwo Nadal
2.miało nie być 5 setówki
3.w 5 secie na pewno Federer nie wytrzyma
A on w 5 wygra no i bukmacher też dzisiaj trochę wygra panowie co? Jak tam live idzie?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom