slomiany400
Użytkownik
tomas ue żenua berdych ????
Mi się osobiście wydaje, że tu będzie over 1,5 do przerwy bo w tej "lidze" lubią strzelać szybkoKojarzy ktos Mecz Poprad-Podbeskidzie? Ostatnio BB zawiedli ...dzis 2.0 na nich
No nie żartuj noSevastova @ 7,5 unibet
Ja bym miał dodatkowo parę groszy ???? , ale nie ma szansI teraz Tomek bierze z zaskoczenia Rogera i wygrywa seta ???? ale bym miał beke jakby to ogarnął ????
Patrz jaki piękny serwis teraz posłał ????Ja bym miał dodatkowo parę groszy ???? , ale nie ma szans
Sydney-1,9
Witamy ???? piękny staż na Forum :]Witam Panowie, udało mi się nabić 50 postów, na forum jestem od 11 lat jednak bardziej przyczajony niż udzielający się. Od kilku tygodni śledzę dział Typy na żywo i postaram się razem z Wami wymieniać spostrzeżeniami dotyczącymi spotkań ( głównie piłka kopana oraz ręczna ) Pozdrawiam
A co myslisz o overku w neczu Selby ?Na popołudnie próbuję takie coś:
Mark Selby
Kometa Brno włącznie z OT
Wybrzeże Kości Słoniowej w PNA
To całkiem jak ja. Ja tez dosyć długo na forum, ale dopiero teraz zaczynam cos sie udzielać ???? Powodzenia ????Witam Panowie, udało mi się nabić 50 postów, na forum jestem od 11 lat jednak bardziej przyczajony niż udzielający się. Od kilku tygodni śledzę dział Typy na żywo i postaram się razem z Wami wymieniać spostrzeżeniami dotyczącymi spotkań ( głównie piłka kopana oraz ręczna ) Pozdrawiam