PKról Fedex ????
Przecież przez króla przegrałeś hipokryto ????
PKról Fedex ????
SOver 29.5 gema u fedexa @1.82
Lokomtywaa
Fedex nie lubi sie wysilac
Tak, bodajże na Pucharze Davisa coś tam sobie w finale zrobił i postanowił nie ryzykowaćDel Potro ma znowu jakąś kontuzje że nie gra ma AO?
Wycofał się sam, żeby się nie przemęczać tak przynajjniej mówił, że AO nie jest dla niego najważniejsze.Del Potro ma znowu jakąś kontuzje że nie gra ma AO?
ciężko powiedzieć ja obstawiam max 6-3 dla Selby'ego,także over 8,5 powinien wejść, chociaż ciężko określić formę Hawkinsa,który wygrał 6-1 z Murphym, ale Shaun na chwilę obecną jest cieniem zawodnika sprzed kilkunastu miesięcy i nijak określać na podstawie tego meczu formę Barry'egoA co myslisz o overku w neczu Selby ?
Mozliwe , ze ma zrobione implanty kosci policzkowych i katow zuchwy i chin implant iCzy taka naturalna to bym nie powiedział, spora część twarzy po operacjach
Hawkins w tamtym roku doszedl do finalu chyba, gdzies tak czytalemciężko powiedzieć ja obstawiam max 6-3 dla Selby'ego,także over 8,5 powinien wejść, chociaż ciężko określić formę Hawkinsa,który wygrał 6-1 z Murphym, ale Shaun na chwilę obecną jest cieniem zawodnika sprzed kilkunastu miesięcy i nijak określać na podstawie tego meczu formę Barry'ego
Wypadek przy pracy, ja pograłem Muguruze po pierwszym straconym podaniu.Rok temu utopiła, to co teraz jest lepsza? Za miliion nie musisz grać...
Ja ?P
Przecież przez króla przegrałeś hipokryto ????
Co i tak nie zmienia faktu, żę jak operacje są dobrze wykonane i nie widoczne na pierwszy rzut oka to trzeba pogratulować chirurgowi ????Mozliwe , ze ma zrobione implanty kosci policzkowych i katow zuchwy i chin implant i