>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [51]

Status
Zamknięty.
slomiany400 50,5K

slomiany400

Użytkownik
Federer przełamał raz, potem trzymał swoje i miał w du*ie co się dzieje dalej na korcie, berdych już po 20 minutach nie wiedział co się dzieje

marcinmotyl 4,9K

marcinmotyl

Użytkownik
A co myslisz o overku w neczu Selby ?
ciężko powiedzieć ja obstawiam max 6-3 dla Selby&#39;ego,także over 8,5 powinien wejść, chociaż ciężko określić formę Hawkinsa,który wygrał 6-1 z Murphym, ale Shaun na chwilę obecną jest cieniem zawodnika sprzed kilkunastu miesięcy i nijak określać na podstawie tego meczu formę Barry&#39;ego

W 82

wilshere

Użytkownik
ciężko powiedzieć ja obstawiam max 6-3 dla Selby&#39;ego,także over 8,5 powinien wejść, chociaż ciężko określić formę Hawkinsa,który wygrał 6-1 z Murphym, ale Shaun na chwilę obecną jest cieniem zawodnika sprzed kilkunastu miesięcy i nijak określać na podstawie tego meczu formę Barry&#39;ego
Hawkins w tamtym roku doszedl do finalu chyba, gdzies tak czytalem

forky 734

forky

Użytkownik
Mozliwe , ze ma zrobione implanty kosci policzkowych i katow zuchwy i chin implant i
Co i tak nie zmienia faktu, żę jak operacje są dobrze wykonane i nie widoczne na pierwszy rzut oka to trzeba pogratulować chirurgowi ????
Ale i tak jest ładna, nawet bardzo ????

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Zawsze mnie dziwia ludzie ,(gdy sobie patrze kupony wygrane na stronie sts ), ktorzy graja np remis , nie na zywo - przed meczem za 600 zl , tysiac w meczu towarzyskim klubowym,ciekawe ile razy tak wygraja na liczbe porazek ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom