Hahahaha Piśka ????
A tak sobie wstałem rano o 7.30, odpaliłem apke livescora na kiblu i se myśle że coś mało dziś niespodzianek, to teraz Djoko i Radwa ????
To moze Serena tez podziala? Djokovica mi nie zal, bo Istomin klasa dzisiaj. Pobozne zyczenie to szlem dla Nadala albo Federera. Dla kogos ze starej gwardii.. Murray jeszcze sie nawygrywa.
To moze Serena tez podziala? Djokovica mi nie zal, bo Istomin klasa dzisiaj. Pobozne zyczenie to szlem dla Nadala albo Federera. Dla kogos ze starej gwardii.. Murray jeszcze sie nawygrywa.
Mam tak samo, Murej to dla mnie świetny tenisista ale taki jakiś nijaki jest w sensie osobowość. Federer i Nadal to inna bajka, oni zrewolucjonizowali tenis
o ja , rano patrzyłem na 4 set , lekko pograłem na Istomina , myśle może wymęczy seta jeszcze , i d stanu 5;5 odpuściłem , na mecz było na Istomina 15 ....
Ostatnio zarlem kawior na bankiecie w Wawie na delegacji z pracy. ***** jakie to niedobre jest, wali nieswiezym sledziem. Potem mi godzine jeszcze te kuleczki pekaly w ryju. Na szczescie dobry przyjaciel Jack Daniels mi pomogl. A jakie to nieadewatnie drogie do jakosci.. :zoltakartka: