>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [50]

Status
Zamknięty.
zraszacz-bukow 955

zraszacz-bukow

Użytkownik
Agnieszka... brawo. Ranking papierowy. To taki Michalczewski troche. Wielki bokser co cale zycie obijal kelnerow i na sam koniec dostal w pysk.

Ludzie, no o co kaman... Radwanska poprzedni turniej oprocz finalu bardzo fajnie. A tutaj dostanie w taki latwy sposob? FIXING?

Otrzymane punkty reputacji: +11
rzepin 1,3M

rzepin

Użytkownik
Agnieszka... brawo. Ranking papierowy. To taki Michalczewski troche. Wielki bokser co cale zycie obijal kelnerow i na sam koniec dostal w pysk.
hehe dobre przyjacielu;) jednak mogla isc na ta silke przypakowac troche bicka;)

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Hahahaha Piśka ????
A tak sobie wstałem rano o 7.30, odpaliłem apke livescora na kiblu i se myśle że coś mało dziś niespodzianek, to teraz Djoko i Radwa ????

zraszacz-bukow 955

zraszacz-bukow

Użytkownik
To moze Serena tez podziala? Djokovica mi nie zal, bo Istomin klasa dzisiaj. Pobozne zyczenie to szlem dla Nadala albo Federera. Dla kogos ze starej gwardii.. Murray jeszcze sie nawygrywa.

applause 2,4K

applause

Użytkownik
To moze Serena tez podziala? Djokovica mi nie zal, bo Istomin klasa dzisiaj. Pobozne zyczenie to szlem dla Nadala albo Federera. Dla kogos ze starej gwardii.. Murray jeszcze sie nawygrywa.
Mam tak samo, Murej to dla mnie świetny tenisista ale taki jakiś nijaki jest w sensie osobowość. Federer i Nadal to inna bajka, oni zrewolucjonizowali tenis

mag-60025 26

mag-60025

Użytkownik
o ja , rano patrzyłem na 4 set , lekko pograłem na Istomina , myśle może wymęczy seta jeszcze , i d stanu 5;5 odpuściłem , na mecz było na Istomina 15 ....

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
żeby nie było tak całkiem przyjemnie to zanosi się na krecz Cornet :?
mogłem zamykać po wygranym secie :;/:

zraszacz-bukow 955

zraszacz-bukow

Użytkownik
To teraz Williams niech poleci i żremy kawior
Ostatnio zarlem kawior na bankiecie w Wawie na delegacji z pracy. ***** jakie to niedobre jest, wali nieswiezym sledziem. Potem mi godzine jeszcze te kuleczki pekaly w ryju. Na szczescie dobry przyjaciel Jack Daniels mi pomogl. A jakie to nieadewatnie drogie do jakosci.. :zoltakartka:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom