>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [50]

Status
Zamknięty.
applause 2,4K

applause

Użytkownik
Radwańska to już przeszłość, jeszcze się ślizga po tych niskich turniejach, chociaż już też słabo (patrz Riske, Konta ) Za niedługo pewnie zakończy kariere i zajmie się rodzeniem dzieci i pozostanie niedosyt do końca życia że nie wygrała szlema

stefanmks 243

stefanmks

Użytkownik
Nigdy nie lubię w żaden sposób obrażać drugiej osoby ale Ty mnie po prostu śmieszysz tą wypowiedzią.
Buk Ci chyba wypalił za dużo w główce.
Jeżeli patrzysz na sport tylko pod aspektem ustawki w takich właśnie meczach to szkoda mi Ciebie. ????
a umiesz czytac ? czy ja napisalem ze mecz Djoka z Istominem byl ustawiony? Nie , ale mecze Istomina gdzies w Astanie czy **** wie gdzie bedzie gral na pewno czyste nie sa zreszta sam sobie mozesz je przeanalizowac wiec skoncz pierdolic
Ja tam kojarzę mecze na styku z Nadalem czy Berdychem. Nole już z Verdasco miał problemy. Dobra forma tyle... Po co mu pieniądze i spadek w rankingu?
a w zyciu jest Ci potrzebny ranking czy pieniadze ?

demolka6 514

demolka6

Użytkownik
Radwańska to już przeszłość, jeszcze się ślizga po tych niskich turniejach, chociaż już też słabo (patrz Riske, Konta ) Za niedługo pewnie zakończy kariere i zajmie się rodzeniem dzieci i pozostanie niedosyt do końca życia że nie wygrała szlema
Teraz to jest czas takich zawodniczek jak: Pliskova, Konta, czy Svitolina ;-).

prof 62,1K

prof

Użytkownik
Caroline Wozniacki wygra AO @ 31.00 tyle bylo przed dzisiejszym meczem. Jutro sobie chyba postawie po kursie 20-25. Mam jakies takie przeeczucie ze warto sprobowac xd

zraszacz-bukow 955

zraszacz-bukow

Użytkownik
Aga gratulacje. Kursy 1.90/1.90 i nie wiem czy nie zaatakuje na porazke Polki. Ale serio chce, aby Aga wygrala... Juz mam niedosyt po Janowiczu, ktory smialo mogl wygrac z drewniakiem, ktory juz pewnie w Chorwacji jest.

stefanmks 243

stefanmks

Użytkownik
No tobie pieniądze jemu ranking. Bo to pierwsze już ma...
pieniadze raz sie ma raz sie nie ma, w szczegolnosci jak masz ich duzo to chcesz jeszcze wiecej, a potem znikaja.

Przykladem sa gracze NBA, NFL itd. maja 50x wiecej pieniedzy niz taki Istomin a potem sa bankrutami

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom