a umiesz czytac ? czy ja napisalem ze mecz Djoka z Istominem byl ustawiony? Nie , ale mecze Istomina gdzies w Astanie czy **** wie gdzie bedzie gral na pewno czyste nie sa zreszta sam sobie mozesz je przeanalizowac wiec skoncz pierdolicNigdy nie lubię w żaden sposób obrażać drugiej osoby ale Ty mnie po prostu śmieszysz tą wypowiedzią.
Buk Ci chyba wypalił za dużo w główce.
Jeżeli patrzysz na sport tylko pod aspektem ustawki w takich właśnie meczach to szkoda mi Ciebie. ????
a w zyciu jest Ci potrzebny ranking czy pieniadze ?Ja tam kojarzę mecze na styku z Nadalem czy Berdychem. Nole już z Verdasco miał problemy. Dobra forma tyle... Po co mu pieniądze i spadek w rankingu?
Teraz to jest czas takich zawodniczek jak: Pliskova, Konta, czy Svitolina ;-).Radwańska to już przeszłość, jeszcze się ślizga po tych niskich turniejach, chociaż już też słabo (patrz Riske, Konta ) Za niedługo pewnie zakończy kariere i zajmie się rodzeniem dzieci i pozostanie niedosyt do końca życia że nie wygrała szlema
na spokojniePaire-Fognini over 3.5 @1.44
dobry typ do jakiegos dubla, przy takich graczach niemal pewniak. przeciez w tym meczu to sie beda cuda na kiju dziać ????
E: gram w dublu z Raoniciem
Mam nadzieję, że nieMyślicie, że Gavrilova ogarnie?
Szczerze mówiąc to nie mam pojęcia. Dla mnie to mecz zagadka. Każda może wygrać. Typowe 50/50.Myślicie, że Gavrilova ogarnie?
Brisbane cieniutko ledwie 15 punkcików (w ostatniej sekundzie za 3 ???? )W Adelaidzie over 180,5 @1,85
???? powodzenia przyjacielu!Gavrilova win 1.95