Więcej niż 1.01 na Djoka nie byłoTy dostałeś oklep od buka grając go pre na taśmie po @1,10 :razz::razz::razz:
Nigdy nie lubię w żaden sposób obrażać drugiej osoby ale Ty mnie po prostu śmieszysz tą wypowiedzią.nie wiem czemu sprzedawanie spotkan co w tenisie jest bardzo popularne nazywasz pieknem sportu ???? no ale kto co lubi
I piękna taśma Ako@17 w pizdu, i cały misterny plan też prawdopodobnie w pizduGavrilova
U mnie AKO @13 ale przy 2-1 dla konjuh pogralem kontrę po @2.15 więc nie jest zle.I piękna taśma Ako@17 w pizdu, i cały misterny plan też prawdopodobnie w pizdu
Birma u 19 kobiet
Over 1.5 w 1 pol
2.10@
Wszystko możliwe. Gdyby Aga miała serwis taki jak np. Pliskova to byłaby pewnie top1 :-D. A tak każdy jej gem serwisowy to nerwy.Zeby Radwanska nie poszla w slady Djokovica ????
Alize Cornet win 1 set @1,90 - bet365
wygranyMyanmar (W) - Ukraina (K) 1,5ht/kurs 2,2/jedziemmm
Zgadza sie. Ten temat byl walkowany od dawien dawna. Gdyby Aga wskoczyla na silownie i troche przypakowala reke to bylaby zawodniczka kompletna. A tak to musi liczyc na glupote przeciwniczek w kazdym meczu. I to sie potwierdza, Aga ma problemy z zawodniczkami nie szukajacymi gry. Jak znajdzie sie Muguruza, ktora wali jak szalona po liniach to Aga bez szans.Wszystko możliwe. Gdyby Aga miała serwis taki jak np. Pliskova to byłaby pewnie top1 :-D. A tak każdy jej gem serwisowy to nerwy.