>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [50]

Status
Zamknięty.
demolka6 514

demolka6

Użytkownik
Ale jajca z Nole i Aga masakra
O ile z Nole to faktycznie sensacja, to z Agą już tak nie jest. Wiadome było że jeśli zagra z ofensywną, siłowa tenisistka to będzie ciężko. Dzisiaj Lucic Baroni dużo piłek wchodziło więc Aga bez szans.

lukasz0331 16

lukasz0331

Użytkownik
Panowie Hiszpania dzisiaj wygrywa ze Słowenią? mecz o 1 miejsce w grupie, motywacja po obu stronach duża, ale Slowenia bez swoich mózgów na tych mistrzoswach gra. kurs @1.4 . Wiem, że do meczu jeszcze sporo, ale nie wiem czy pozniej bede na forum.

dj_jones 12,3K

dj_jones

Użytkownik
Witam,co myslicie o meczu Bagiety z Nadalem? Moje pytanie czy wejdzie over 3,5 seta kurs 2.5, dotychczas gdy byli mlodsi i w jeszcze lepszej formie to zazwyczaj to byly zaciete mecze.

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
MC vs CCM
Jak wskoczy kurs do 2,0 na over 3,5 to zagram za miedziaki ten typ. Pro forma oczywiście. Bo nic się nie dzieje ????
Ok, za miedziaka po kursie 2,35 BaH
Miedziak w plecy, ale ogólnie mecz dał zarobić. Mimo żenującej postawy gospodarzy ????

5567 719

5567

Użytkownik
Do diaska, usnalem w 4 secie meczu Djokovica i nie zobaczyłem jak odpada. To jest nauczka, żeby nie oglądać tv w łóżku, bo człowiek nawet nie wie kiedy odpływa :grin: No ale plus jest taki, ze nie usne na Mecz Rakiety z Robbo.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom