524 koczek11 Użytkownik Styczeń 19, 2017 #5161 dokladam Melbourne race to 5rr @1,36 gol do 70' @ 1.44 AKO @1,96 Kliknij aby rozwinąć...
S 17 szypul Użytkownik Styczeń 19, 2017 #5163 jak sprawdzic czy wisla krakow vs rakow czestochowa bedzie live na calorocznym bo mam mozliwosc jechac na te sparing w 10 minut Kliknij aby rozwinąć... znajdz tego co przesyła informacje o przebiegu meczu i z nim zagadaj ????
jak sprawdzic czy wisla krakow vs rakow czestochowa bedzie live na calorocznym bo mam mozliwosc jechac na te sparing w 10 minut Kliknij aby rozwinąć... znajdz tego co przesyła informacje o przebiegu meczu i z nim zagadaj ????
109 seba1b Użytkownik Styczeń 19, 2017 #5165 Thiem świetnie dziś gra. Oby 3 set łatwo mu wszedł i kolejny w taśmie będzie odhaczony.
514 demolka6 Użytkownik Styczeń 19, 2017 #5166 Thiem świetnie dziś gra. Oby 3 set łatwo mu wszedł i kolejny w taśmie będzie odhaczony. Kliknij aby rozwinąć... A właśnie się bałem dodawać Thiema do taśmy...
Thiem świetnie dziś gra. Oby 3 set łatwo mu wszedł i kolejny w taśmie będzie odhaczony. Kliknij aby rozwinąć... A właśnie się bałem dodawać Thiema do taśmy...
6,7K marek611 Czasem udaje mi sie wygrac Styczeń 19, 2017 #5167 Bahdatis - Nadal over 9,5 gema w 1 secie @2,45
340 pcsx4 Użytkownik Styczeń 19, 2017 #5168 Thiem świetnie dziś gra. Oby 3 set łatwo mu wszedł i kolejny w taśmie będzie odhaczony. Kliknij aby rozwinąć... No oby oby ???? Zamyka mi kupon na 8 zdarzeń 30% bonusu czeka ????
Thiem świetnie dziś gra. Oby 3 set łatwo mu wszedł i kolejny w taśmie będzie odhaczony. Kliknij aby rozwinąć... No oby oby ???? Zamyka mi kupon na 8 zdarzeń 30% bonusu czeka ????
12,3K dj_jones Użytkownik Styczeń 19, 2017 #5170 Myślał ktoś żeby pograć seta Bagiety? Kliknij aby rozwinąć... Witam,o to samo pytalem wczesniej i zagralem w ziemniaku za 2.10 Minus . 0-3 Nadal
Myślał ktoś żeby pograć seta Bagiety? Kliknij aby rozwinąć... Witam,o to samo pytalem wczesniej i zagralem w ziemniaku za 2.10 Minus . 0-3 Nadal
340 pcsx4 Użytkownik Styczeń 19, 2017 #5171 Thiem 3bp i zamiast łamać to takie ue ... Oby Ci wszedł Bagieta ja coś pomyślę po 1 secie.
109 seba1b Użytkownik Styczeń 19, 2017 #5172 30% bonusu czeka ???? Kliknij aby rozwinąć... Ten bonus z całorocznego? Tam żeby z niego skorzystać to co trzeba zrobić?
30% bonusu czeka ???? Kliknij aby rozwinąć... Ten bonus z całorocznego? Tam żeby z niego skorzystać to co trzeba zrobić?
93,8K slomiany400 Użytkownik Styczeń 19, 2017 #5173 Sacramento sweet jesus, mieli +22 i przegrali A ja zamiast kontrować to smacznie spałem
340 pcsx4 Użytkownik Styczeń 19, 2017 #5174 Ten bonus z całorocznego? Tak żeby z niego skorzystać to co trzeba zrobić? Kliknij aby rozwinąć... Taśmy grać ???? Ja robie tak, że biorę ze 3 mecze, a później dodaje takich Thiemów, Gasketa, Mahutów, Cibulkova i Wozniacki tą 5 miałem dzisiaj na podbicie. Tu masz dokładne info o bonusie: https://extra.bet365.com/promotions/pl/other-sports/tennis-accumulator-bonus Tylko tenis musi być na kuponie.
Ten bonus z całorocznego? Tak żeby z niego skorzystać to co trzeba zrobić? Kliknij aby rozwinąć... Taśmy grać ???? Ja robie tak, że biorę ze 3 mecze, a później dodaje takich Thiemów, Gasketa, Mahutów, Cibulkova i Wozniacki tą 5 miałem dzisiaj na podbicie. Tu masz dokładne info o bonusie: https://extra.bet365.com/promotions/pl/other-sports/tennis-accumulator-bonus Tylko tenis musi być na kuponie.
530 loj99 Użytkownik Styczeń 19, 2017 #5175 Gregoire Barrere - Ruben Bemelmans DOKŁADNY WYNIK W SETACH (3 SETY) TYP: Ruben Bemelmans 2-0 @1.85 o 11,00 zaczynamy :] Kliknij aby rozwinąć... No i tak rozumie zacząć dzień :]
Gregoire Barrere - Ruben Bemelmans DOKŁADNY WYNIK W SETACH (3 SETY) TYP: Ruben Bemelmans 2-0 @1.85 o 11,00 zaczynamy :] Kliknij aby rozwinąć... No i tak rozumie zacząć dzień :]
12,3K dj_jones Użytkownik Styczeń 19, 2017 #5176 Bagieta zeby urwac seta to musi miec w jego wieku dobry dzien,kroplowe i grac z wiatrem ale zobaczymy co sie stanie ????
Bagieta zeby urwac seta to musi miec w jego wieku dobry dzien,kroplowe i grac z wiatrem ale zobaczymy co sie stanie ????
109 seba1b Użytkownik Styczeń 19, 2017 #5177 Taśmy grać ???? Ja robie tak, że biorę ze 3 mecze, a później dodaje takich Thiemów, Gasketa, Mahutów, Cibulkova i Wozniacki tą 5 miałem dzisiaj na podbicie. Tu masz dokładne info o bonusie: https://extra.bet365.com/promotions/pl/other-sports/tennis-accumulator-bonus Tylko tenis musi być na kuponie. Kliknij aby rozwinąć... ok, czyli to wystarczy zwykły zakład puścić. Czy przez jakąś specjalną zakładkę leci?
Taśmy grać ???? Ja robie tak, że biorę ze 3 mecze, a później dodaje takich Thiemów, Gasketa, Mahutów, Cibulkova i Wozniacki tą 5 miałem dzisiaj na podbicie. Tu masz dokładne info o bonusie: https://extra.bet365.com/promotions/pl/other-sports/tennis-accumulator-bonus Tylko tenis musi być na kuponie. Kliknij aby rozwinąć... ok, czyli to wystarczy zwykły zakład puścić. Czy przez jakąś specjalną zakładkę leci?
340 pcsx4 Użytkownik Styczeń 19, 2017 #5178 Zwykły kupon tylko żeby nie było nic poza tenisem i nie możesz zamykać. Jak wejdzie to od razu ten % bonus od zdarzeń doliczają.
Zwykły kupon tylko żeby nie było nic poza tenisem i nie możesz zamykać. Jak wejdzie to od razu ten % bonus od zdarzeń doliczają.
109 seba1b Użytkownik Styczeń 19, 2017 #5179 Dzięki, kurde, a dwie duże taśmy z AO zamykałem w ostatnim zdarzeniu żeby nie potrzebnie nie ryzykować wygranej dla kilku zł ????
Dzięki, kurde, a dwie duże taśmy z AO zamykałem w ostatnim zdarzeniu żeby nie potrzebnie nie ryzykować wygranej dla kilku zł ????
1,5K alexdamiao Użytkownik Styczeń 19, 2017 #5180 No i tak rozumie zacząć dzień :] Kliknij aby rozwinąć... to teraz czas na naukę polskiego.