koczek11
Użytkownik
dokladam Melbourne race to 5rr @1,36
gol do 70' @ 1.44
AKO @1,96
dokladam Melbourne race to 5rr @1,36
gol do 70' @ 1.44
AKO @1,96
znajdz tego co przesyła informacje o przebiegu meczu i z nim zagadaj ????jak sprawdzic czy wisla krakow vs rakow czestochowa bedzie live na calorocznym bo mam mozliwosc jechac na te sparing w 10 minut
A właśnie się bałem dodawać Thiema do taśmy...Thiem świetnie dziś gra. Oby 3 set łatwo mu wszedł i kolejny w taśmie będzie odhaczony.
No oby oby ???? Zamyka mi kupon na 8 zdarzeń 30% bonusu czeka ????Thiem świetnie dziś gra. Oby 3 set łatwo mu wszedł i kolejny w taśmie będzie odhaczony.
Witam,o to samo pytalem wczesniej i zagralem w ziemniaku za 2.10Myślał ktoś żeby pograć seta Bagiety?
Ten bonus z całorocznego? Tam żeby z niego skorzystać to co trzeba zrobić?30% bonusu czeka ????
Taśmy grać ???? Ja robie tak, że biorę ze 3 mecze, a później dodaje takich Thiemów, Gasketa, Mahutów, Cibulkova i Wozniacki tą 5 miałem dzisiaj na podbicie. Tu masz dokładne info o bonusie:Ten bonus z całorocznego? Tak żeby z niego skorzystać to co trzeba zrobić?
No i tak rozumie zacząć dzień :]Gregoire Barrere - Ruben Bemelmans
DOKŁADNY WYNIK W SETACH (3 SETY)
TYP: Ruben Bemelmans 2-0 @1.85
o 11,00 zaczynamy :]
ok, czyli to wystarczy zwykły zakład puścić. Czy przez jakąś specjalną zakładkę leci?Taśmy grać ???? Ja robie tak, że biorę ze 3 mecze, a później dodaje takich Thiemów, Gasketa, Mahutów, Cibulkova i Wozniacki tą 5 miałem dzisiaj na podbicie. Tu masz dokładne info o bonusie:
https://extra.bet365.com/promotions/pl/other-sports/tennis-accumulator-bonus
Tylko tenis musi być na kuponie.
to teraz czas na naukę polskiego.No i tak rozumie zacząć dzień :]