Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Naprawdę masz taką słabą tą skuteczność??? To ja muszę mieć na graniu z Tobą mega farta ???? . Mam bodajże 4/5 albo nawet 5/6 wygranych ???? Co wezmę to wchodzi ????
Żaden sarkazm, szczerze. Chociażby ostatnie dni. Grałem overa w tej LM Koszykarskiej co nawet dogrywka była. Aris z kimśtam, a np. wczoraj Australii nie zdążyłem zagrać :]
Serio byłem przekonany, że tam pod 60% skuteczności podchodzisz.
Nawey jeski na zapalki to 7k zapalek to troche jest. Ile wchodzi do zwyklej paczki? 35 zapalek? jedno pudelko 10-15 groszy.m.takze mamy 200 x 10-15 = 20-30zlotych
@Prezeso, 13/15 to 86.66%...duzo wiecej niz 60
No właśnie. Coś mi się nie zgadzało. Błędnie to odczytałem. Odczytałem jako 10 trafionych i 13 nietrafionych w grudniu. A nie 10/13. Zacząłem szukać gdzie żeś popełnił tyle pomyłek. Dlatego też zazwyczaj grając z Tobą inkasuję ????
Zrobiłem sobie 10 pompek tak oglądając mecz Nadala i juz ciężko bylo :grin: A kiedys się 50 za jednym podejściem robilo. Oj trzeba cos się ruszyć w tym roku :grin: