460 aikman Użytkownik Styczeń 6, 2017 #2161 No to można próbować WSW over 0,5 @4.65 Kliknij aby rozwinąć... Nie psuj mi poranka
2K prezezo Użytkownik Styczeń 6, 2017 #2162 Ja pierd.. co oni wyprawiają? Qwa ostatni raz na tych pajaców stawiam! Chcą mnie wqw..ć w urodziny ???? Kliknij aby rozwinąć... Sto lat! Sto lat! No ja już zwykły win zamknąłem ???? Teraz liczę na cud, że wcisną na 2-0 w doliczonym ????
Ja pierd.. co oni wyprawiają? Qwa ostatni raz na tych pajaców stawiam! Chcą mnie wqw..ć w urodziny ???? Kliknij aby rozwinąć... Sto lat! Sto lat! No ja już zwykły win zamknąłem ???? Teraz liczę na cud, że wcisną na 2-0 w doliczonym ????
1,3M qowalsky6 Znawca A-League Styczeń 6, 2017 #2163 Sto lat! Sto lat! No ja już zwykły win zamknąłem ???? Teraz liczę na cud, że wcisną na 2-0 w doliczonym ???? Kliknij aby rozwinąć... Dziękuję, dziękuję - ten kupon to miał być mój prezent ???? , a tu nerwy do końca ???? Uff... skończyli 1-0, ale ostatni raz na nich gram ????
Sto lat! Sto lat! No ja już zwykły win zamknąłem ???? Teraz liczę na cud, że wcisną na 2-0 w doliczonym ???? Kliknij aby rozwinąć... Dziękuję, dziękuję - ten kupon to miał być mój prezent ???? , a tu nerwy do końca ???? Uff... skończyli 1-0, ale ostatni raz na nich gram ????
A 97 analyst Użytkownik Styczeń 6, 2017 #2165 To co zrobili Hjundaje w 1 secie to jest kryminał, przegrali wygranego seta i teraz już lecą w dół KB bierze 2 seta ale mały kurs już jest Polecam grac że wygrają trzeciego
To co zrobili Hjundaje w 1 secie to jest kryminał, przegrali wygranego seta i teraz już lecą w dół KB bierze 2 seta ale mały kurs już jest Polecam grac że wygrają trzeciego
R 118 revolt86 Użytkownik Styczeń 6, 2017 #2166 Blue Star vs Sri Lanka Air Force 1 polowa : over 0.5 gola @ 1.80 Kliknij aby rozwinąć... :;/:
50 mikis1995 Użytkownik Styczeń 6, 2017 #2167 Melbourne jakie patałachy, grać ponad 1 połowę w przewadze i nie zrobić jednej porządnej bramkowej akcji to trzeba się postarać ????
Melbourne jakie patałachy, grać ponad 1 połowę w przewadze i nie zrobić jednej porządnej bramkowej akcji to trzeba się postarać ????
460 aikman Użytkownik Styczeń 6, 2017 #2170 City-SWS obie nie strzela @1.75 polecam !!! SWS w 10 Kliknij aby rozwinąć... Pieknie
2,4K applause Użytkownik Styczeń 6, 2017 #2171 Nadal kończ tego leszcza szybko bo czekam na Svitoline ????
6,7K marek611 Czasem udaje mi sie wygrac Styczeń 6, 2017 #2172 Ustiugov wygra @3 za drobne ???? Kliknij aby rozwinąć... ładny kurs z rana jak bita śmietana 0,4 sek ale win :grin::grin::grin:
Ustiugov wygra @3 za drobne ???? Kliknij aby rozwinąć... ładny kurs z rana jak bita śmietana 0,4 sek ale win :grin::grin::grin:
1,3M qowalsky6 Znawca A-League Styczeń 6, 2017 #2173 Pieknie Kliknij aby rozwinąć... WSW ???? miało swoje szanse, a na MC radzę w następnych meczach uważać, bo to co dzisiaj odwalili to woła o pomstę do nieba!
Pieknie Kliknij aby rozwinąć... WSW ???? miało swoje szanse, a na MC radzę w następnych meczach uważać, bo to co dzisiaj odwalili to woła o pomstę do nieba!
2K prezezo Użytkownik Styczeń 6, 2017 #2174 Nadal kończ tego leszcza szybko bo czekam na Svitoline ???? Kliknij aby rozwinąć... Ja na Pliskovą ????
Nadal kończ tego leszcza szybko bo czekam na Svitoline ???? Kliknij aby rozwinąć... Ja na Pliskovą ????
530 loj99 Użytkownik Styczeń 6, 2017 #2176 Nadal kończ tego leszcza szybko bo czekam na Svitoline ???? Kliknij aby rozwinąć... myślisz że ogarnie mecz ?
Nadal kończ tego leszcza szybko bo czekam na Svitoline ???? Kliknij aby rozwinąć... myślisz że ogarnie mecz ?
421 julek Użytkownik Styczeń 6, 2017 #2178 Melbourne jakie patałachy, grać ponad 1 połowę w przewadze i nie zrobić jednej porządnej bramkowej akcji to trzeba się postarać ???? Kliknij aby rozwinąć... Ale głupoty piszesz. Chyba typ nie wszedł.
Melbourne jakie patałachy, grać ponad 1 połowę w przewadze i nie zrobić jednej porządnej bramkowej akcji to trzeba się postarać ???? Kliknij aby rozwinąć... Ale głupoty piszesz. Chyba typ nie wszedł.
6,7K marek611 Czasem udaje mi sie wygrac Styczeń 6, 2017 #2179 a co to Żydki Święta Trzech Króli nie obchodzą? A oni obchodzą 6 razem rysiem misiem ????
4K atp_open Użytkownik Styczeń 6, 2017 #2180 Raonic bierze drugi set @ 2, stala stawka. dojda do TB i Raonic go wycisnie asami, co do meczu to kto wie.
Raonic bierze drugi set @ 2, stala stawka. dojda do TB i Raonic go wycisnie asami, co do meczu to kto wie.